Redar v gostilni, radar pa parkiran zunaj.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Danes na Zaloški pri Petrol skladišcih novi radar v avtu VW UP ( ja, mali jajček), radar na zadnji polici, redar pa v STIK BARU.

Ima občina poleg novega VW Up še kakšen nov civiln avto??

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Sicer nič takega, ker je tam pogosto redarstvo, sem se pa že kar nekaj časa nazaj ustavil tam, ga prav veselo zaparkiral z dostavnim vozilom, opravil nekaj telefonskih pogovorov in uredil nekaj papirjev, da ni blo treba v pisarni na kar po cca 20 minutkah neka uradna oseba potrka na okno in začne nekaj bluzit o mojem nepravilnem parkiranju, ampak glede na to, da ni table o prepovedi in nisem bil edini, ki je tam parkiral sva bila kar hitro zmenjena
wink-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Aha, zakaj te že moti, da je nekdo v gostilni, pa tudi, če je uradna oseba?
Ker naša zakonodaja predvideva tudi malico to nebi smel biti problem, če pa med njo v blagajno pritaka denar pa še manjši .

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.971
-386
113
haha... teli redarji pa nekaterim res ne pustijo spat.

kaj hujšega!!! nastavi radar, on pa na kavo. kaj pa nej dela na soncu v avtu?? trpi, ker bojo prehitri vozniki tud?

ccc...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.971
-386
113
jap...

sej počasi bo en redkih teh letnikov, tko da se ga bo hitro spoznalo.

SIcer pa jest ga spoznam k ma senčnike ob straneh nabite..... pa zmer na istih placih.

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Moja opažanja v zadnjem letu

Ljubljana:
Roomster rdeč in siv
VW UP ( hvala lost1
smile-1.gif
)

Vrhnika z okolico:
Rdeč Clio

Postojna z okolico:
Siv Clio

Kranj:
Bel Renault Scenic
Bel hyundai i30?

Policija: beli kangooji (+ v Lj zelen) in clioti - tastari, beli VW Caddyi - novejši, beli focusi karavani - stari,

Nekatera občinska redarstva postavljajo radarje na nogicah, prav tako policija. Policija ga najraje postavi tako, da je pred radarjem civilni avto in potem ko greš mimo lepo slikca v ritko : )

traffipatrol-v.jpg

V glavnem dober radar detektor je zakon
tongue-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Še boljš pa dobre oči, pa čim manj znakov skritih za živimi mejami sploh tisti za 30 cone v Lj, ki so nekateri prav posebno postavljeni (vidiš šele tistega za konec cone).