Citat:
Uporabnik Audio pravi:
Citat:
Gor bi obesil ene navadne JAMO sprednje zvočnike
V primeru, da boš imel samo prednja zvočnika, raje razmisli o stereo ojačevalcu.
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Citat:
Uporabnik Audio pravi:
Citat:
Gor bi obesil ene navadne JAMO sprednje zvočnike
V primeru, da boš imel samo prednja zvočnika, raje razmisli o stereo ojačevalcu.
Zvočnikov mam več po sobi (center B&W že imam, par B&W bookshelvsov z tistimi rumenimi membranami pa še dobim v kratkem)...no vglavnem, plan je da bi spredaj postavil ene samostoječe kište, ostali zvočniki bi bili pa za surround (imam ogromno DD5.1 in DTS DVD koncertov). Je pa obvezno da ima receiver opcijo 5-kanalnega sterea (Yamaha vem da ima to, kako je pa z h/k pa nimam pojma).
Bolj kot razmišljam, boljše se mi zdi da se še 100 € dalje stegnem pri front zvočnikih, pa nabavim kaj bolj razbijaškega (tole mi je všeč : http://veleblagovnica.com/jamo-s708-par.html ), ampak potem dvomim da bodo osnovni receiverji dovolj za vse poganjanje vseh zvočnikov. Mi pa h/k vizualno dost bolj sede, kot yamaha...samo tiste majhne cifre pri izhodni moči me skrbijo. Več kot 500€ pa glih nebi dajal za receiver...
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Še eno vprašanje!
Ali imajo ti reciverji skupno maso???
Namreč po steni imam za zadnje kanale potegnjena samo 2 kabla. Torej lahko postavim samo 5.1 sistem. Če bi želel postaviti 6.1 sistem bi lahko imel samo eno maso, in 3 audio signale. Upam da bi en 1,5mm2 kabel uspel požirati ves signal.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Kdo pa trdi da ima stereo več kanalov?
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Je pa obvezno da ima receiver opcijo 5-kanalnega sterea (Yamaha vem da ima to, kako je pa z h/k pa nimam pojma).
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
od kdaj pa je stereo večkanalni zvok?!?
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Še eno vprašanje!
Ali imajo ti reciverji skupno maso???
Namreč po steni imam za zadnje kanale potegnjena samo 2 kabla. Torej lahko postavim samo 5.1 sistem. Če bi želel postaviti 6.1 sistem bi lahko imel samo eno maso, in 3 audio signale. Upam da bi en 1,5mm2 kabel uspel požirati ves signal.