Za gozdarje in kmete bo letos najbolj popularna igra Mikado.Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Mene skrbi bolj kot cena varnost.. Zdele je vse našponan ter zmetano med seboj.
Za gozdarje in kmete bo letos najbolj popularna igra Mikado.Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Mene skrbi bolj kot cena varnost.. Zdele je vse našponan ter zmetano med seboj.
Les bo moral ven iz gozda, sicer se bodo škodljivci preveč namnožili. Drv bo na pretek, tako ali drugače.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ma pozabte na poceni drva. Redki bodo prodajali pod trenutno ceno, raje bodo pustili les gniti v gozdu.
Na pretek ja, samo ali bodo tudi za prodajo?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Les bo moral ven iz gozda, sicer se bodo škodljivci preveč namnožili. Drv bo na pretek, tako ali drugače.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ma pozabte na poceni drva. Redki bodo prodajali pod trenutno ceno, raje bodo pustili les gniti v gozdu.
Signal imas, ker bazna deluje, nima pa naprej povezave na BSC (GSM) oz RNC (UMTS)Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj se dogaja gsm?
Črtice za signal imam presenetljivo dobre, ko pa želim klicati pa mi napiše mobilno omrežje ni na voljo.
Ugasnil, prižgal, nič bolje
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Signal imas, ker bazna deluje, nima pa naprej povezave na BSC (GSM) oz RNC (UMTS)Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj se dogaja gsm?
Črtice za signal imam presenetljivo dobre, ko pa želim klicati pa mi napiše mobilno omrežje ni na voljo.
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Ja..
Lani nam je podrlo cca 50-60m3 na srečo vse v eno smer.
Pri nas kakor gledam je šel večinoma borovec ter kaka smreka. Oz tisto kar ni debeline, plus elektrika..
Je bil pa fotr včer službeno na cesti proti Toškem čelu, pravi da je tam zmetalo po tleh bukovno premera 30+, se pravi kar konkretbe kose. So celo popoldne žagal gor čez.
Svoje, ki pa so na kolokacijah z nekaterimi mobilnimi operaterji. To pomeni, da ce zmanjka stroma bazni, zmanjka tudi tetri, ce pade prenosna pot bazne, pade tudi od terte. Sej z nekaterimi postajami nekaj casa ni bilo povezave razen po UKV, ki se vedno deluje.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kaj se dogaja gsm?
Tetra koristi oddajnike mobilinih operaterjev ali ima svoje repetitorje?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Svoje, ki pa so na kolokacijah z nekaterimi mobilnimi operaterji. To pomeni, da ce zmanjka stroma bazni, zmanjka tudi tetri, ce pade prenosna pot bazne, pade tudi od terte. Sej z nekaterimi postajami nekaj casa ni bilo povezave razen po UKV, ki se vedno deluje.
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Samo mimogrede koliko je razlika v teži človeka ali gamsa.
''V jutranjih urah so naši oskrbniki opazili sledove obeh risov, izven njune ograde, znotraj živalskega vrta. Ko so jima sledili, so ugotovili, da sta uplenila samca gamsa,'' so zapisali v sporočilu za javnost.
http://www.24ur.com/novice/slovenija/risa-pobegnila-iz-ograde-v-zivalskem-vrtu-in-ubila-gamsa.html
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Res so carji.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
drugače pa jest5 bodo pospravljali ker bodo morali! cena bo nižja...