rdeči alarm zaradi snega

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Je pa agregat potreboval nekaj 'ljubezni' da je zopet operativen, nauk za naslednja leta - vsako pol leta preskusni zagon.

Dvotaktni agregati so ob redkih uporabah precej neehvaležni za vzdrževanje. Torej opcija je da se jih vsake pol leta malce poskusno ogreje da se gorivni vod prepuca ostankov zasušenega olja ali pa da se po končani uporabi odstrani mešanico in poskrbi da v gorivnem vodu ni goriva.

Sem tudi sam lani jeseni ob 22h ko je šla elekrika po 30min vlečenja zagonske vrvice razstavil celoten vplinjač in spucal vsa kritična mesta, potem je baraba zakašljal in zaropotal s prvim potegom!
10.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Litija, strogi center je v tem času imela vedno elektriko. Tudi ponoči
smile-1.gif
. Ja se pa strinjam, da poleti je non stop nekaj elektriko ven metalo.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Problem mesanice za dvotaktne motorje je tudi v tem, da ''zastara'' oz motor s staro mesanico ne bo vzgal. Je treba narediti novo in kresne u prvo ali drugo.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.642
729
113
KSZ

Nekje predhodnoo bile pripombe zakaj ni urejena infrastruktura

tudi zaradi tega (govora je o posodobitvi hrbtenice elektro omrežja osrednja Slovenija - Primorska)
Citat:
Potem ko so prebivalci Broda ustanovili civilno iniciativo proti severni različici daljnovoda Beričevo-Divača, zametki iniciative nastajajo tudi na območjih, kjer je zarisana južna različica omenjenega daljnovoda. Prebivalci območij s trase južne različice sicer razumejo nasprotovanje prebivalcev Broda in drugih krajev, čez katere je zarisana severna različica, a menijo, da bi bilo najbolj pravično, če bi nov 400-kilovoltni daljnovod šel severno od Ljubljane.
http://www.dnevnik.si/ljubljana/ljubljana-za-juzno-traso-ig-in-skofljica-ostro-proti

+ potem prištejemo še razne lokalne šerife s svojimi parcelami
+ negospodarno ravnanje z denarjem
+...
in potem traja predno so papirji in denarci.

Drugače pa ja, kar ni ravno strogi center mesta je trenutno je trenutna dobava elektrike zelo nihajoča.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
...ksz...

Evo, samo to sem še čakal, da nekdo ugotovi, da dogajanja zadnjih dni niso delo narave temveč človeka. Dokaz? Delovanje radarja v krogu, to pa ja ni normalno... #chemtrails #HAARP
rolleyes-1.gif

http://www.publishwall.si/elen...-to-mogo%C4%8De

@Barbarian - jaz nisem še nikjer nič slišal o tem, upam pa, da info ne drži. Že tako je preveč problemov.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

Evo, samo to sem še čakal, da nekdo ugotovi, da dogajanja zadnjih dni niso delo narave temveč človeka. Dokaz? Delovanje radarja v krogu, to pa ja ni normalno... #chemtrails #HAARP
rolleyes-1.gif

@Barbarian - jaz nisem še nikjer nič slišal o tem, upam pa, da info ne drži. Že tako je preveč problemov.

A ni žalostno
crazy1.gif
Trenutno totalno IN zadeva je sneg, kateri se ne topi. Ma kaj ljudje vse kupijo, ko jim eni prodajo. Tega bi jaz že zdavnaj zaprl v eno samico z njegovim topom. Po enem tednu (brez hrane in vode) bi odprl vrata in ga vprašal, če ve zakaj je v samici. Če bi bil odgovor ne, bi zaprl vrata in ga pustu tam.

http://vimeo.com/85521653

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

rolleyes-1.gif

A ni žalostno
crazy1.gif
Trenutno totalno IN zadeva je sneg, kateri se ne topi. Ma kaj ljudje vse kupijo, ko jim eni prodajo. Tega bi jaz že zdavnaj zaprl v eno samico z njegovim topom. Po enem tednu (brez hrane in vode) bi odprl vrata in ga vprašal, če ve zakaj je v samici. Če bi bil odgovor ne, bi zaprl vrata in ga pustu tam.

A spet slišim Vučkota!? A je poleg ograde okoli živalskem vrta tudi na Polju padlo kaj vej?!
rolleyes-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

rolleyes-1.gif

A ni žalostno
crazy1.gif

Vučko legenda spet v akciji
aplauz.gif

"ni vode, ni vode v temu snegu" pol se pa na štedilniku začne topit pa se vidijo kapljice v nastajanju pa doda "zelo malo vode je not"
tongue-1.gif

"Iz česa je se točno ve -barijeve soli, stoncij, aluminij, to so vse nanodelci..." In ko se končno stopi v normalno količino vode, prbija, da je za plunek vode...ja kaj je pa mislil, da bo iz kepice snega dobil deci pa pol vode? Temu bolniku bi bilo treba odvzet dostop do interneta zaradi omejevanja širjenja debilizma samo potem bi bil to vse skupaj seveda konstrukt zarote reptilov proti njemu
bonk.gif

Kok težko noooo
bonk.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Ma en teden se še da preživet, problem so pomoje bolj zaloge hrane in vode. Jaz recimo nimam zaloge za en teden, ajde, če bi bila nuja bi preživel brez večjih naporov, če bi pa trgovine odprli bi jih izropali, ker bi folk nabiral za dva meseca robe. POzimi je jeba zaradi ogrevanja, poleti ni sile. Se bo pa treba navadit, da se bo to pogosteje dogajalo. Saj za večino niti ni tako slabo, če mora malo odkidat, komu pomagat in če namesto na fb-ju špila šah s sosedom ob sveči.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Se bo pa treba navadit, da se bo to pogosteje dogajalo.

Po čem to sklepaš?

Link do kronologije zadnjih 20 let. delo.si

Razlika je v dojemanju narave. Še 20 let nazaj je bilo pozimi normalno da so ceste neprevozne, mularija je mogla 2km peš po gazi v šolo, doma je bilo vedno par gajb krompirja, par kg moke in cel skrinja mesa.

Danes zaradi 2cm snega nastane prometni kaos, šole so zaprte zato ker je pločnik poledenel, v hladilniku je pa samo activia 6pack jogurta, ekstra lahki mlečni namaz, glava hidroponsko gojene solate in donat za prebavo, v zmrzovalniku pa še dodatno 500g ribjih palčk in vrečka pomfrija iz hoferja.

Ja res je vedno huje s temi naravnimi katastrofami!
grin1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Po čem to sklepaš?

Razlika je v dojemanju narave. Še 20 let nazaj je bilo pozimi normalno da so ceste neprevozne, mularija je mogla 2km peš po gazi v šolo, doma je bilo vedno par gajb krompirja, par kg moke in cel skrinja mesa.

Danes zaradi 2cm snega nastane prometni kaos, šole so zaprte zato ker je pločnik poledenel, v hladilniku je pa samo activia 6pack jogurta, ekstra lahki mlečni namaz, glava hidroponsko gojene solate in donat za prebavo, v zmrzovalniku pa še dodatno 500g ribjih palčk in vrečka pomfrija iz hoferja.

grin1.gif

zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Po čem to sklepaš?

grin1.gif

zmaga.gif
zmaga.gif