Evo vam zdaj mojo praktično izkušnjo izpred 17 let nazaj na enem križišču v LJ......bilo je zvečer ko je bila že tema....sem stal na sredini križišča in čakal za zavit levo...in ker je eden zadnji avto še prihajal sem čakal...ampak.....zgleda da je tip v avtu gledal tisto utripajočo zeleno in je stopil po gasu in ko je prišel pod semafor je pogledal naprej in s samo 11 metrov zavorne poti priletel v mene ki me je odbilo še 10 metrov nazaj.......avto je bil totalka...udarilo je v desno luč.....avtoo je bil speštan od leve luči pa do desnega stebrička...bobro je blo samo da nisem imel sopotnika ker bi ga stisnilo kot v preši.
Zato pa ne maram tiste utripajoče ,ker ko so ljudje videli utripajočo so pospešili in ne ustavljali...je pa še vedno isti drek...ta ki je šel prej skozi rdečo gre tudi zdaj in to ne bo spremenil nobeden semafor.
Zato pa ne maram tiste utripajoče ,ker ko so ljudje videli utripajočo so pospešili in ne ustavljali...je pa še vedno isti drek...ta ki je šel prej skozi rdečo gre tudi zdaj in to ne bo spremenil nobeden semafor.