Poglobi se, nastavitve, poraba podatkov. Je čist simpl, po mojem ima android od pamtiveka (zelo stare verzije) to. Nek graf kaže, poraba, potem pa mesečno kllikni, je po verzijah mal različno, pri meni (samsung) grem na Data usage, Mobile data usage, pol pa nastaviš kdaj je start billing cycle, set data warning lahko nastaviš, set data limit, pa je to to. Simpl, brez muke, dela ko šus... če nisi ziher probaj pri 1mb warning pa pri 2mb ustavitev pa boš videl kaj ti prikaže, pol pa samo v GB pretvoriš kolikor rabiš. Če ne pa poguglajTega še nisem odkril...
In koliko plačaš za telefon?
Da ti lahko malo svetujemo !!
No ja, nižje pa res ne gre.Če misliš mobilne pakete, plačam 6,99 ali preračunano 2,50. Odvisno od potreb.
No ja, nižje pa res ne gre.
Poglobi se, nastavitve, poraba podatkov. Je čist simpl, po mojem ima android od pamtiveka (zelo stare verzije) to. Nek graf kaže, poraba, potem pa mesečno kllikni, je po verzijah mal različno, pri meni (samsung) grem na Data usage, Mobile data usage, pol pa nastaviš kdaj je start billing cycle, set data warning lahko nastaviš, set data limit, pa je to to. Simpl, brez muke, dela ko šus... če nisi ziher probaj pri 1mb warning pa pri 2mb ustavitev pa boš videl kaj ti prikaže, pol pa samo v GB pretvoriš kolikor rabiš. Če ne pa poguglaj
Zdravo, ali vam je tudi preklopilo pred kratkim (znotraj pol leta) iz SMS na RCS?
Gre še komu na jetra, da moraš imeti mobilne podatke, da dobiš jeben rcs.
Edino varianto, ko si nekje bogu za ledžima so skensksal, ker si brez mobilnih podatkov....
sem malo probal preklopit nazaj na sms in seveda nisem prejel RCS od drugih uporabnikov. Zjebal sistem čist
Saj v nastavitvah lahko izklopiš RCS sporočila.Mene moti, ker sms so delovani normalno brez mobilnih podatkov. Kjer ni dobrega signala, si lahko pošiljal sms-e.
To je bila surething.... da je delalo. Sedaj je jajcanje a bo delalo al ne....
Saj v nastavitvah lahko izklopiš RCS sporočila.
Večinoma je tako da če ni signala ni tudi wifi-jaJe pa tudi pozitivna plat zgodbe, RCS dobiš tudi, če je telefon brez signala mobilnega operaterja in na wifiju.
Če imaš pravega operaterja, naročnino, pravi telefon, preko wifi ne samo SMSas, ampak tudi kličešJe pa tudi pozitivna plat zgodbe, RCS dobiš tudi, če je telefon brez signala mobilnega operaterja in na wifiju.
razloži?Ne vem zakaj se ostali 3 operaterji tako branijo vowifi ja.
Telekom gre še Backup call čez telemach ali pa A1, če uporabljaš Samsung telefon.
Ja tam kjer imaš 4g signal od konkurence pa nobenega od mobitela, naredi volte povezavo preko podatkov drugega operaterja.razloži?
aha, preko druge SIM kartice za podatkovno liniji.Ja tam kjer imaš 4g signal od konkurence pa nobenega od mobitela, naredi volte povezavo preko podatkov drugega operaterja.
Ne. RCS je kot WhatsApp ali Viber. Preko podatkov.Ali bob zaracuna mms ce posljes sliko kot rcs?
Vprašanje #2. Kateri telefoni to podpirajo?aha, preko druge SIM kartice za podatkovno liniji.
Sliši se zanimivo.
Recimo:
Sem v Švici
SIM1 - mobitel
SIM2 - švicarska kartica
izklopim SIM1
bom dosegljiv na Mobitel številko?
Ali bob zaracuna mms ce posljes sliko kot rcs?
Na Samsungu ne. Ker mora delati oboje na volte in tega ti mobitel ne omogoča v tujini.aha, preko druge SIM kartice za podatkovno liniji.
Sliši se zanimivo.
Recimo:
Sem v Švici
SIM1 - mobitel
SIM2 - švicarska kartica
izklopim SIM1
bom dosegljiv na Mobitel številko?