Kaj pa je tak velik plus rcs napram sms?
Ne provociram da ne bo pomote, nikoli nisem uporabljal, tudi sms posljem redko
Ne provociram da ne bo pomote, nikoli nisem uporabljal, tudi sms posljem redko
Treba je tud vedeti da se giganti kot je google pocasneje obrnejo in posledicno traja da se ven dajo updejti saj se mora vkomponirati n-oddelkov in kasneje enormno testiranje.Se mi je kar zdelo da smo se že tukaj zaciklali.
Mogoče bi se lahko počasi začeli zavedati, da je Googlu vseeno in da bodo žal morali oni narediti prvi korak, čeprav se jim mogoče zdi krivično...
Nič novega ni na to temo.. Sem pisal googlu ene 2 meseca nazaj odgovora ni bilo.Da spet malo obudim to temo... mogoče ve kdo za kak update? Se kak operater že kaj trudi na to temo?
Rcs je nadgradnja starega sms in mms.. A ker ne razumeš nima smisla ti razlagat..Prebral vse strani, pa še vedno ne vem, zakaj bi potreboval RCS...
Sem pač butast...![]()
OK, nadgradnja - kaj je boljše, hitreje, manj ... od sms in mms?Rcs je nadgradnja starega sms in mms.. A ker ne razumeš nima smisla ti razlagat..![]()
IzvolišOK, nadgradnja - kaj je boljše, hitreje, manj ... od sms in mms?
Kar razloži, prosim, da vsaj vem...
Ni šala...
pri sms/mms je kanal zgolj od operaterja in je one way communication, rcs gre preko interneta(operaterjev data) in je interaktiven (npr. lohk vids ko kdo pise, ipd) pa manj omejitev imaOK, nadgradnja - kaj je boljše, hitreje, manj ... od sms in mms?
Kar razloži, prosim, da vsaj vem...
Ni šala...