Razvijanje slik - kje?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej iščem neko foto sluzbo ki bi mi bila pripravljena naredit pribljižno 900 slik.
So pa slikane z digitalcem seveda.

Eno ponudbo sem dobil v MB 9 centov po sliki, še bi se dalo dobit kje ceneje? (tukaj jim morem z nekim programom naložit
in poslat na mail, če prnesem na DVDju oz. ključu je 28 centov po komadu,..)

Hvala za nasvete.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Lahko ti jaz osebno naredim v firmi kjer delam občasno. Je pa podjetje na ptuju. Lahko slike pošlješ po pošti ali kakorkoli.
BI pa se dalo za tako količino zmenit za kakih 13 centov po komadu.

http://fotokosi.olimpic.si/

je pa tudi spletno naročanje

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Hvala za ponudbo, bom se držal 9ih centov
wink-1.gif
če bom pa kdaj kaj rabil pa se obnem nate.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.558
6.641
113
pri taščici
Vsake toliko časa je imel Harvey akcijo in si sliko 10x15 dobil za 10 centov (sicer 12).
Jaz se poslužem njega ker mi je blizu.....in brez raznih stroškov "pošiljanja" ki pri majhni količini lahko bostveno dvigne ceno na kom....
Prideš tja, s seboj imaš medij na katerem imaš slike (CD, DVD, USb key, kartice....)na njihovi mašini naročiš, počakaš pol ure (če ni gužve) in odneseš slike....
za 1000 slik boš dal 90 evrov. Za kak cent ceneje se že ne splača vozit na drug konec slo....(po netu je druga zgodba).
Raje vloži "napor" v iskanje "poceni" alibumov,ki te znajo stati več kot slike?!
wink-1.gif

ant

Pripravnik
eleclerc ima slike 10 x 14 za 7 centov

samo je kvaliteta vprašljiva: sicer naročaš preko Photo Orderja preko neta, nato pa prideš iskat v Leclerc osebno

P.S. če je kdo že razvijal slike v leclercu naj pove kakšna je kvaliteta slik
do sedaj sem bil še najbolj zadovoljen s harvey normanom, foto dt je malo slabši, foto fantasy pa mi ni bil všeč

LP

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Nima foto tabor 8 centov po klasik fotki= Mislim, da še majo popuste za večje količine, samo meni vedno nekaj zajebejo. Ali so presvetle al porezane, al papir nestestiran, svašta.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Torej iščem neko foto sluzbo ki bi mi bila pripravljena naredit pribljižno 900 slik.
So pa slikane z digitalcem seveda.

Eno ponudbo sem dobil v MB 9 centov po sliki, še bi se dalo dobit kje ceneje? (tukaj jim morem z nekim programom naložit
in poslat na mail, če prnesem na DVDju oz. ključu je 28 centov po komadu,..)

Hvala za nasvete.

Jaz jih dajem razviti po netu v Ljubljani na dolenjski cesti.

Ceno imajo že vsaj dve leti 9 centov na sliko. Dimenzija mislim da je 15x11 oz. več podobnih. Ti pa vsako sliko pregleda zaposleni.

Mislim, da je DT Fotolab. Sem zelo zadovoljen.
zmaga.gif

Aja, poštnina je pri manjši količini cca 3 EUR, pri večji pa je ni. Slike so narejene najkasneje v 24 urah.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Saj kvaliteta je mogoče dobra samo pomembna je tudi obstojnost fotografije. Me prav zanima kaki papir in opremo imajo ti za par centov.

bi_dzi

Pripravnik
16. avg 2007
160
0
16
ksz
Foto tabor ima 8 centov, pomoje se še lahko zmeniš za kakšen popust. Pa mislim da je ravno toti mesec bla neka akcija na količino.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.558
6.641
113
pri taščici
Samo v vednost: Harvey ima do konca meseca akcijo po 8centov za 10x15.
O kvaliteti in obstojnosti pa nisem kompetenten sodit...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Mislim, da je DT Fotolab. Sem zelo zadovoljen.
zmaga.gif

Ampak to pa je hecno. Na strani od DT Foto piše, da je sedež družbe Foto Asja iz Nm. Imajo tudi popolnoma enak program ePhotoLab. Cena razvijanja fotografij pa je skoraj pol cenejša kot pri Asji. Je dejansko razlika v kvaliteti?

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Seveda so razlike v kvalitetah. Nabavna cena papirarja se razlikuje tudi do 200%. Potem imaš različne debeline papira. Itd..

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz že kar nekaj let naročam preko Pošte, za njih razvija GM Foto iz Kranja. Uporabljajo Kodak Premium papir, tudi najstarejše fotke so še vedno nespremenjene. Natisnjeno je kvalitetno, zrnatosti ni, skratka tipi-topi.

10x14 in 10x15 = 14c, da se dobit kje ceneje, ampak preko Pošte seveda ni poštnine (tudi če eno sliko naročiš). Tudi nobenega ''stroška obdelave naročila'' nimajo.

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Foto Grad Ljublana katastrofa
10 fotografij 10x14, prinešene na ključku v trgovino so zaračnali 3,90 eur, to je 39 centov na fotografijo.
Ali je možno kje dobiti še dražje.
bom preveril, če imajo vsaj rob narejen iz suhega zlata.