Razteplo novo gumo

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Se strinjam s tabo. Jaz imam 195/40 R17 in je pri normalni vožnji skoraj nemogoče začutiti, da je guma prazna. Če si zelo pozoren, čutiš le na kakšni večji luknji.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
In na naših cestah so itak samo velike luknje in še večje :D

Če je nizka guma in če ime še ojačane boke potem rabiš kak ovinek da veš da nekaj ni v redu...drugače sem pa že videl kar nekaj avtov ki veselo peljejo po AC ali pa bol ravnih cestah pa imajo gumo skoraj prazno pa sploh ne ve.....še huje je s prikolicami za avte.......enkrat sem na ac človeku pokazal da naj si malo pogleda nazaj na prikolico.....hudiča....guma u riti in bel dim z nje...cela dimna zavesa.....pane vem no...moreš kdaj pogledat v špegle.

In guma ni vsaka enaka kot nekateri mislijo....če imaš "balon" poteem ti že avto čudno stoji če je prazna guma....če imaš pa unih 40 procentov višine ali pa še manj pa jo lahko ne čutiš pri normalni vožnji.

Ups...ko smo že pri gumah.....nazaj h vulkanizerju ,da se vidi zakaj jo je razneslo.....in dobiš samo eno gumo...razen ,če je razneslo obe.Meni je vedno rečeno ,da imam garancijo....se pravi če nastane kakšna bula pri strani ali kaj podobnega....pripeljem lahko nazaj in dobim drugo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ma kamioni majo 315/70/22,5 večinoma, kaki kiperji so na 315/80/22,5 najnizji profili pri LOW(volumenskih) izvedbah pa so 295/60/22,5