No, tko kot sem napisal. Dve kelnarici sta jih imeli in ko sem jih vprasal, da kako to, je bil odgovor, da so super za cel dan hodit od mize do mize, pa prijateljica k dela v Hervisu jih ima non stop za delo gor, pa dva znanca, en servise dvigal, en pa elektrikar, jaz pa sem jih za mnenje povprasal, zato sem tako napisal. Osebno menim da jih je skoda oz. skoda tolk dnarja, razen ce niso na razprodaji. Vsak po svoje. In kot sem rekel, so se drugi Salomon modeli, ki bi vse te pogoje zadovoljili, predvsem GTX, ce si precej zunaj. Zame osebno je to heavy-duty sportni copat, gorski tek, odlicna zascita prednjega dela, dober podplat, odlicna ergonomija, dokaj trd, skratka priporocam
, pa ceprav le za po mestu. Seveda ce ti sede Salomon lepo na nogo, ce ne pa kaj drugega.
Aja, seveda niso cudezne, jaz sem jih 'unicl' v: gtx - 3 do 4 mesece, podplat: 6 mesecv - profil je sicer se bil, ampak tisto blazenje ki je noter popusti, pa cutis skale skozi. Jih pa se imam, po vec kot letu, pac ne tesnijo vec, za dol ni vec oprijema, na blatni spust se lahko pozabi, na eni strani podplat pocasi odstopa. Tako da ob normalni uporabi se lahko pricakuje le tanjsanje podplata in da bo nekoc gtx spustil duso.
edit: Da ne bom tolk neki hvalil Salomona, v Lj. lahko preizkusite, kupite Inov8, stacuna pa se klice Amfibija. Tekaci nimajo pripomb, osebno nisem se preizkusil, imajo pa od super lahkih tekmovalnih do tekasko pohodniskih.