Razprodaje

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Guzva, vsaj v btc-ju je mal vecja, ampak robe pa nobene pametne, o kaksnih orenk popustih tudi lahko sanjamo. Glede na prejsnja leta je tole porazno. Ce bo cas bomo pogledal pri jodlarjih.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
http://www.21run.com/ru_de/xa-pro-3d-ultra-2-gtx-99246.html

Boljsih Salomon copat ni...no, odvisno za kaj jih rabis.
smile-1.gif

oz. zeleni so se mal cenejsi:
http://www.21run.com/ru_de/xa-pro-3d-ultra-2-gtx-231612.html

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Kje dobiti kakšne dobre Salamonke Goretex? Številke 46 do 47. Uradno imam številko 45 samo ima Salomon neke čudne male številke.

Če imaš 45 uradno, pol boš rabil Salomonke vsaj 46 2/3.
Jest mam 44,5 (tam nekje), pa sem ravno pred tednom v Hervisu (ko so mel 25 off) kupil Salomonke GTX, številko 46. Mi je še najbolj prav. So pa
zmaga.gif

Me je pa prodajalec opozoril, da moraš pazit, iz katere države kupuješ. Kitajske in Vietnamske številke istega modela med seboj niso (no, naj ne bi bile) kompatibilne. Torej, ko boš kupoval, obvezno poskusi tudi točno tiste, ki jih boš kupil. **

** jest sem mu kar verjel, preveril pa sicer ne

Nazadnje urejeno:

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Tale Salomonke pa lahko samo pohvalim. Ko jih znosim, grem zagotovo po nove enakega modela.
Tudi sam imam GTX model in so nošene v vseh razmerah, razen ko je zunaj 40 stopinj. Super čevelj za prosti čas!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Pa to niso cevlji za prosti cas, grrrrrrr... Mene kar srce zaboli ko vidis nekoga v njih po mestu hodit...
smile-1.gif
Malo heca, vendar vseeno. To je topsit model salomona za offroad oz. hribe, temu primerna cena v osnovi. Ce vzames hervis ali intersport model z GTX ne bos nic zgresil. Tek po asfaltu hitro pobere profil, hitro v smislu da ti ne drzi vec dobro na kaksnem blatnem spustu. Sicer pa zelo cenjen copat ljudi ki so cel dan na nogah.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sicer pa zelo cenjen copat ljudi ki so cel dan na nogah.

Z ostalim se strinjam, o tem stavku bi pa lahko še kakšno rekel. Sicer vsak meni svoje, samo ta model vsekakor ni namenjen, da bi bil cel dan na nogah. Razen, če si mislil izključno športne aktivnosti ... (in ne, da jih imaš gor kar tako, v službi npr.). Torej, po zgoraj napisanem menim, da govoriš za športne aktivnosti (ko si omenil, da si alergičen, če koga vidiš v mestu s temi "copati").
wink-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
No, tko kot sem napisal. Dve kelnarici sta jih imeli in ko sem jih vprasal, da kako to, je bil odgovor, da so super za cel dan hodit od mize do mize, pa prijateljica k dela v Hervisu jih ima non stop za delo gor, pa dva znanca, en servise dvigal, en pa elektrikar, jaz pa sem jih za mnenje povprasal, zato sem tako napisal. Osebno menim da jih je skoda oz. skoda tolk dnarja, razen ce niso na razprodaji. Vsak po svoje. In kot sem rekel, so se drugi Salomon modeli, ki bi vse te pogoje zadovoljili, predvsem GTX, ce si precej zunaj. Zame osebno je to heavy-duty sportni copat, gorski tek, odlicna zascita prednjega dela, dober podplat, odlicna ergonomija, dokaj trd, skratka priporocam:), pa ceprav le za po mestu. Seveda ce ti sede Salomon lepo na nogo, ce ne pa kaj drugega.
Aja, seveda niso cudezne, jaz sem jih 'unicl' v: gtx - 3 do 4 mesece, podplat: 6 mesecv - profil je sicer se bil, ampak tisto blazenje ki je noter popusti, pa cutis skale skozi. Jih pa se imam, po vec kot letu, pac ne tesnijo vec, za dol ni vec oprijema, na blatni spust se lahko pozabi, na eni strani podplat pocasi odstopa. Tako da ob normalni uporabi se lahko pricakuje le tanjsanje podplata in da bo nekoc gtx spustil duso.
smile-1.gif

edit: Da ne bom tolk neki hvalil Salomona, v Lj. lahko preizkusite, kupite Inov8, stacuna pa se klice Amfibija. Tekaci nimajo pripomb, osebno nisem se preizkusil, imajo pa od super lahkih tekmovalnih do tekasko pohodniskih.

Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Tud za celoten dan na nogi bi ble ker so anatomsko res izvrstno oblikovane, vsekakor pa v tem primeru nebi vzel GTX verzije ker bi noga v njej švicala, ampak kakšno čimbolj zračno verzijo in pa kakšno čimbolj plosko verzijo na podplatu....brez kakšnega špičastega profila.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
jaz iščem bolj off road varianto. všeč mi j npr yosemite model. http://www.schuh-germann.de/outdoor/halbschuhe/602/salomon-yosemite-gtx Bodo pa za vsakodnevno uporabo za v službo v jesensko zimeskem času ker imajo debelejši podplat, nekako sem ocenil da je to najboljša varijanta za mrzle dni in takrat ko je snega max do gležnjev-predvsem super profil. Od hiše do avta in od avta do pisarne.
Prednosti takšnega čevlja-superg proti zimskemu čevlju so predvsem udobnost med daljšo vožnjo in niso prerobustni za hojo po proizvodnji kot so npr kakšni usnjeni gležnarji ali full zimski čevlji.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Kako je z cenami po razprodajah... a ostanejo na nivu ob razprodajah ali se dvignejo nazaj. Zanima me predvsem npr gigasport in hervis

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Hervis ima itak vedno enake cene.... pred, med in po razprodajah, pa vedno ene akcije, pa popuste,..... me ne spraviš tja nikoli več....
gledal ene rolerje pred leti, pa bom sedaj tko od oka reku, cena 100 € pa sem reku OK, bom počakal na razprodajo..... pa pridem pogledam in kaj vidim..... gor nova cena 120 €, pa 20% popusta..... pa ti pol računaj

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Če bo kdo hodil v Celovec v Adidasov outlet...

Odprejo ob 9ih. Je pa 50 metrov prej še Puma outlet. Se tud splkača it pogledat.

Kako do tja? Če greš čez Ljubelj...ko prideš že v sam Celovec ko se začne 4 pasovnica (cesta se rahlo spušča)...takoj na prvem semaforju levo, čez kakih 500 se začne neka vas. Zadnja stavba na desni je podolgovata hala (pravokotno na cesto). Na vrhu je najprej Puma, vmes G-star ter na koncu hale Adidas.... Torej cca. kilometer od semaforja na desni.
2391483-20160226_094224-1.jpg

Priponke

• 2391483-20160226_094224-1.jpg
    2391483-20160226_094224-1.jpg
    244,5 KB · Ogledi: 162

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
A nista bila brata.... od ustanovitelja adidasa in pume.