Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
1. Ima možnost avtomatskega shranjevanja na telefon in na SIM? (npr, vpišeš cifro v telefon, pa jo hkrati shrani na SIM)
2. Tole je prvi zaslon... Se da te bližnjice spremeniti? Ali pa tiste 4 bližnjice, ko odpreš pokrovček?
In ko si mi prej opisovala... Lahko imaš te bližnjice ALI pa opravila na prvi strani? Ker če pravilno razumem, imaš pa na P1i lahko hkrati bližnjice IN opravila?
(Vir: mobile-review.com)
Tega pri P990i ne morš, kajne?
Vem, da sem naporen, ampak kakršen koli komentar pred nakupom je vedno zelo dobrodošel...
Pa dej kupi že en telefon, že čez celo debato mečkaš kot da bi izbiral ženo.
Da te malo potolažim in utrdim v svojem prepirčaju. P990i uporabljam že leto in pol in sem povsem zadovoljen. Brez kakršnih koli problemov in komplikacij. Uporabljam ga samo s tipkovnico, zame bolj uporabno (ravno zato ne bi imel P1). Baterija ok, foto prav tako, že neštetokrat mi je strmoglavil iz žepa in ostaja nemoten kar se delovanja tiče. Praktična tipka za lock/unlock tipkovnice. Uglavnem nimaš kej falit, razen tega da bo kšna lubica rekla "kaj je ta cigla". Za 150 € nimaš kej razmišljat. Meni je samo smešno kako mečkate za ta denar, glede na to da sem jaz dau takratnik 100k SIT.
Hm, imaš prav, moraš se pa tudi zavedati, da si kupujem telefon vsaj za leto dni in pol, ter da sem študent...
Zato želim pred nakupim pridobiti max informacij in se vsem poznavalcem, ki sodelujete v tej temi tudi zahvaljujem!
Jest, sicer malo offtopic, ampak ok.... Jaz sem na Vilharjevi videl stole, tako da ne vem.
Pa sej ni samo to. V M@ sem vedno deležen točnih, jasnih in hitrih informacij, česar pri S! ne morem trditi (pa to ni samo moje mnenje). Skratka, vedo, kako se stvarem streže. Poleg tega tudi ne mislim hodit doma na streho, da bi lovil S! signal...
In ko sem preračunal - me S! pride še dražje kot M@...
Sedaj pa nadaljevanje teme Razprodaje in podajanje mnenj.
Pol si pa eden redkih študentov, ki prihajajo do takih zaključkov! Sam se bil 6,7 let na M@ pa vem kakšna je razlika. Sej oba delujeta brezhibno po mojih izkušnjah, samo razlika je v ceni.
Pri meni isto, tako da nismo tako redki. Mati je sredi maribora pa ima s signalom in dosegljivostjo take probleme da brezveze. Meni vleče v vsaki vukojebini. Pa tudi ne računajo mi nečesa kar nisem opravil (tudi to se dogaja občasno). Pa zaklenjeni telefoni z gnilim Vodafone brandingom... Raje dam res malo več denarja, pa je vse kot mora biti
@mAn
zdaj pa res že malo pretiravaš. p1 je hitrejši. nima veze kateri se dalj časa zaganja. poleg tega, če se hočeš izogniti čez pol leta zastarelemu telefonu, je edina rešitev danes kupiti telefon, ki bo šele čez pol leta zunaj. zares važno je, če bo čez pol leta zate in za tvoje potrebe dovolj dober in glede na stvari, ki te skrbijo, ti lahko garantiram, da ja.
No, danes sem si ogledal P990i in P1i.
Oba sem tudi stestiral (še P990i so mi prnesel od šefa
) in lahko samo rečem, da sem popolnoma navdušen nad P990i.
Veliko boljša tipkovnica - pri P1i kar nisem vedel kako tipkat, ko je vse takoooo razmetano))
Tako, da bom po mojem kar P990i ubodel...
Mi je pa rekla, da če mi ne bo kaj delalo - da lahko dobim denar nazaj ali pa doplačam za P1i. Good bargain, right? :;.)))
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.