jaz sem imel izredne težave na palcu in kazalcu, predvsem leve roke
koža se je "olupila" - povrhnjica, peklo je in kmalu mi je zadeva počila v dolžini od pol do enega centimetra
potem se je okrog osušilo in sem imel rano nekaj mm globoko, bolelo na otip kot hudič - kot bi mel na trdi koži na primer na peti odprto rano
v glavnem, potem sem šraufal itd. v rokavicah, zamenjal najmanj 5 mil za roke, se mazal z antibiotik kremami in kremami s čebeljim voskom itd. nekajkrat na dan in čez noč nosil rokavice, bilo je malo bolje ampak prstov nisem pozdravil v letu in pol
predstavljaj si kako je v mehaniki dnevno zašmiran si potem umit roke, če te že na dotik boli
potem sem si pač vsakič zlepil rano s sekundnim lepilom, pa se je pocelila v treh dneh, čez 7 dni pa zraven nova ranica jovo na novo, prst oluščen ko mladi krompirček čez dva dni pa trda izsušena koža in po sredini krvava rana
sem govoril s kolegom športnim maserjem pravi daj probaj Končevo kremo ker to sam uporablja (včasih vrhunski športnik in olimpijec) in sem šel v lokalno štacuno po Smrekovit
http://www.smrekovit.si/
brez za=bancije so se mi ranice v 10 dneh zacelile (da ne teče stalno kri ven) in ne morem verjet da sedaj, ko se namažem samo zvečer oz. enkrat dnevno, nimam več težav že kaka dva meseca
tako da, splača se probat - kaj bi jaz dal za tako info že leto in pol prej
sicer najdražja malo nori, ker je včasih, kot bi šla spat pod smreko - ampak nima izbire