Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Pierre Louys - Tri hčere svoje matere
Cvinga, priporočam v branje
Potem ne boš imel več volje nesmislov za Caplom ponavljat
tole sem že prebral, poznaš še kaj podobnega?
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Pierre Louys - Tri hčere svoje matere
Cvinga, priporočam v branje
Potem ne boš imel več volje nesmislov za Caplom ponavljat
Citat:
"Strašno sem se počutila, ko sem slišala, da je v tej skupini tudi moja fotografija. Verjetno jim je fotografijo poslal nekdo, ki je iz nekega razloga ljubosumen name. Niti malo mi ni vseeno in sramujem se, ker sem končala v neki skupini z oznako "cipa", saj je to dno dna. Vidim, da so tam grozne fotografije, so pa tudi povsem normalne. Menim, da to počne nekdo, ki je precej bolesten in potrebuje zdravljenje," je dejalo dekle iz Mostarja.
"Žaliti in poniževati me, čeprav me verjetno niti ne pozna, je grozno. Osebi nisem nikoli slišala ničesar slabega, ko pa sem videlo to, me je pa prizadelo. Verjamem, da bodo mediji in policija vplivali na ustavitev tega, svojim bližnjim pa se zahvaljujem za podporo, ki mi daje moč, da zdržim tako grozne stvari," je še nadaljevalo dekle, katerega identiteta je zaradi mladoletnosti zaščitena.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
KSZ Ampk se kljub temu vsi slinite po teh fotkah, eh..... dvojna morala.
Vprašanje za vse tiste, ki ste pisali, a otroke imate, predvsem punce?? Hm..... vprašanje je kakšni bi bili vaši odgovori takrat.
Mamca to tako kot jaz že ve.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
za en avtobus jih je že skor skoz našo bajto šlo......
a tist pa ne, sej nimam glih brihtnih mulcev, samo tolk tumasta pa tud nista, da bi muzejske primerke domov vlačla,Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
kaj če si bila potnica na tem avtobusu
Citat:
"Moja hčerka je naredila nekaj bolj sproščenih fotografij, ki so jih lahko videli le določeni prijatelji na Facebooku," je za Blic dejala mama 14-letnega dekleta. Fotografije njene hčerke je nato nekdo poslal administratorjem Facebook strani z imenom Največje cipe osnovnih in srednjih šol. "Zdaj me zelo skrbi zanjo. Včeraj je ves dan jokala v sobi," je nadaljevala mama 14-letnice.