Citat:
Druga je prav tako izrazila svoje ogorčenje in dodala, da jo bolj kot za stran skrbi za »stanje najstnic, ki se fotografirajo razgaljene, potem pa to objavljajo na spletu«. Tretja je povedala, da je »treba imeti mulce pod nadzorom, pa bo«.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
V preteklem tednu je bilo o tem veliko govora v hrvaških in srbskih medijih, takrat je šlo za njihova dekleta. Nekdo je slike očitno skopiral.
Junija je marsikera ,,manj,, oblečena za v šoloCitat:
Uporabnik skala pravi:
samo ne vem kaj je tukaj razgaljeno. ene par jih je v kopalkah ene par pa v pajkicah (sicer ne pristajajo vsem). no po muslimanskih standradih so skoraj nage...
saj iskanje pozornosti je bilo vedno prisotno. s fotaparati in fejsbukom je pač malo spremenilo obliko.
Citat:
21.04.14 10:18
Sem eden izmed očetov najstnice STARE 16 LET, ki počne povsem isto (je pa ni med objavljenimi na tej fb strani). Za te objave ve tudi mama moje hčere, ki pa jih za razliko od mene, podpira, kot del "kreativnega izražanja samega sebe otroka".
Zaradi početja otroka sem bil že tako na CSD, kot tudi na sodišču (predodelitev - gre pa za Okrožno sodišče v Ljubljani v zadevi pa je odločala sodnica, ki je po raznih oddajah zelo aktivna), pa sta obe inštituciji početje mojega otroka povsem podprli.
Tako da, da smo za vse krivi STARŠI, ni čisto res. Za to je odgovorno tudi širše okolje, predvsem in tudi državni kreatorji in aplikatorji družinske politike in odločevalci o tem "kaj je največja korist za otroke".
Tako da, v luči mojih izkušenj s to problematiko, zdaj zares ne razumem, zakaj zdaj tak halo nad tem, da je nekdo na enem mestu zbral te fotografije, ki so jih otroci v okviru "svobodnega kreativnega izražanja samega sebe" ponekateri tudi z vednostjo in pristankom svojih staršev, objavili na fb.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
pol ure sn geslo iskal, ko sn mislu ka bom tam vidu, pol pa ene par ritastih balkank vidim,
une dve Mariborčanke pa