Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Zato se meni folk čudi, ker sem vzel nov velik avto, živimo pa v najemu... Ampak meni je varnost na prvem mestu. Kar spet ni rečeno da se ti ne more nič zgoditi ampak vseeno...
Tudi jaz bi rad imel svoj dom enega dne, ampak varnost bo pa vedno na prvem mestu..
Poznam pa kar dosti folka, ki ima svoje lastniško stanovanje, družino pa prevaža okrog v 20-25 let starem avtu...
Ampak sej pravim... Matematika je eno, realnost pa drugo... Statistiko pa vseeno rad upoštevam.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Za prezivetje je bila bolj odlocilna sreca oziroma smola kot pa to v kaksni piksni si sedel.
Ne kupiš vinijete in ne moreš nadrsat na avtocesti, pa še v naravnih lepotah boš lahko užival pri 60km/h!Citat:
Uporabnik softi pravi:
a res ne gre brez spama?
če ne veste ali je razlika ali te v enem modelu nabije drug v rit ali ne..bodite tiho.
sam sem prepričan, da je path sposoben dobro prenesti marsikaj v rit, sploh nizkega.
kaj pa multivan?
sharan?
a je pretežko vprašanje?
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
V taki situaciji ima prednost vozilo, kjer se da hitro izstopiti, v prednosti so tisti potniki, ki se med vožnjo ne privežejo in tisti, ki so dobro natrenirani in šprintajo na 60 metrov krepko pod 10 sekund... To je edina rešitev.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa na drug vidik. šasija patha se ne mečka, torej praviloma ne more rit stisniti. kar je nižjega od njega, ali istega, ga bo rinilo, ne bo..prodiralo v notranjost. spredaj velja isto. da, ne?
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Zato se meni folk čudi, ker sem vzel nov velik avto, živimo pa v najemu...