Ray Ban očala - nakup preko ebay-a

M156

Pripravnik
10. avg 2009
79
0
6
Živjo, sem nov tukaj in me zanima če je kateri izmed vas velik poznavalec očal?
Namreč imam sliko enih očal katerih nevem niti znamke kaj šele modela, tudi nevem ali so ponaredek ali ne? sem pa dobil sliko na netu pred leti (kake 3 leta nazaj) in je sedaj ne najdem več na netu, povezava je bila itak krneki (nek blog o učinkih sonca na oči...in je bila fotka teh očal pripeta vmes v članek). Sliko sem seveda shranil ampak od tedaj naprej komurkoli pokažem se mu zdijo znana ampak noben ni poznavalec :S

Upam, da kateri izmed vas ima vsaj preblisk kje bi jih dobil ali pa katera znamka in model so?

Prilagam fotko in upam, da bo kaj pomagalo...

P.S. - moderatorji, če post ne spada v pravo temo bi prosil, če premaknete, ker jaz sem dal to v prvo temo o sončnih očalih.

LP,
M
727307-Terminatorke002a.jpg

Priponke

• 727307-Terminatorke002a.jpg
    727307-Terminatorke002a.jpg
    30,6 KB · Ogledi: 311

M156

Pripravnik
10. avg 2009
79
0
6
sem pogledal te nanowire, na hitro so podobne ampak všeč mi je tale mirror spredaj, torej popolnoma isto kot ogledalo, takih očal ni za dobit, nevem a so iz mode, ker prebral sem da taka očala dobr ščitijo oči ravno zato ker so v principu to ogledala in ne prepuščajo škodljivih žarkov brez dodatnih obdelav itd.

hvala MViper upam, da bo še kdo pogledal in mogoče prepoznal kater model očal je to.

LP

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nanowire imajo vsi troji modeli "špegu" premaz, samo se na slikah ne vidi tako dobro. Moras v zivo videti.

Manj izbire je ja, kot pri crnih. Ni pa to res, da so boljse za oci, to je pac samo premaz gor, izkljucno za izgled. Nobena dobra ocala naj ne bi spucala strupene UV zarke cez. Imam pa tudi sam rad vse druge opcije, kakor pa dolgocasna crna ocala.. Tako, da nisi edini
smile-1.gif

M156

Pripravnik
10. avg 2009
79
0
6
Citat:
Uporabnik M156 pravi:
Živjo, sem nov tukaj in me zanima če je kateri izmed vas velik poznavalec očal?
Namreč imam sliko enih očal katerih nevem niti znamke kaj šele modela, tudi nevem ali so ponaredek ali ne? sem pa dobil sliko na netu pred leti (kake 3 leta nazaj) in je sedaj ne najdem več na netu, povezava je bila itak krneki (nek blog o učinkih sonca na oči...in je bila fotka teh očal pripeta vmes v članek). Sliko sem seveda shranil ampak od tedaj naprej komurkoli pokažem se mu zdijo znana ampak noben ni poznavalec :S

Upam, da kateri izmed vas ima vsaj preblisk kje bi jih dobil ali pa katera znamka in model so?

Prilagam fotko in upam, da bo kaj pomagalo...

P.S. - moderatorji, če post ne spada v pravo temo bi prosil, če premaknete, ker jaz sem dal to v prvo temo o sončnih očalih.

LP,
M

kdo karkoli novega?