Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sitar Kamnik. Jst sm pr njemu že 2x popravljal feltno. Prvič sem imel odlomljen kos feltne cca 5cm velik in mi ga je zavaril nazaj. Drugič pa je poravnal zvito feltno, s katero sm pribil v kamen.
Citat: Uporabnik Cash pravi:
Sitar Kamnik. Jst sm pr njemu že 2x popravljal feltno. Prvič sem imel odlomljen kos feltne cca 5cm velik in mi ga je zavaril nazaj. Drugič pa je poravnal zvito feltno, s katero sm pribil v kamen.
V bistvu Sitar vozi feltne k temu tipu s podatki spodaj, ga tudi osebno priporočam, mi je model eno feltno po srečanju z ograjo na mobikrogu tako lepo popravil, da je to neverjetno...pa ravno toliko da ni bila preklana na pol
Anyway, to je to ---> Kuhar Bernard, Stegne 18, Šmarca, 1240 Kamnik, mobi: 041/718-400 & tel: 01/831-39-91
Eno mi je Sitar popravil, ker sem tam počakal med popravilom, za drugo (tista, ki je imela odlomljen del) pa ne morem trditi, ker sem jo oddal tukaj našemu lokalnemu vulkanizerju, on pa je rekel, da jo je poslal k Sitarju na popravilo
Vulkanizer Anžiček, na Dolenjskem, med Trebnjem in Mirno. Zrihtal pred leti v nulo in za male pare, felga pa od Megana, kar precej zdelana za moje pojme.
Jst sem dal svojmu mehaniku, ki je predal naprej enmu iz kamnika. Cena 25€/feltno.
V primerjavi kaj sem videl po netu, da se da popravit, so ble moje malo zvite
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.