Je ograjeno ,po celotni parceli pastir..še tako vsake toliko kakšna srna preskoči..lepo zrihtano.. ograjeno nimaš nič? jaz sem letos delal 100m ograje okrog vrta, ker je divjad vse zradirala...
Je ograjeno ,po celotni parceli pastir..še tako vsake toliko kakšna srna preskoči..lepo zrihtano.. ograjeno nimaš nič? jaz sem letos delal 100m ograje okrog vrta, ker je divjad vse zradirala...
Tudi moj je neprimerljiv s tistim, ki raste samo pod streho. Od tega, da ga lahk dam prej v rastlinjak, da hitreje raste, da več pridelka in dal časa v jesen zdrži.Do sedaj mi je vedno paradiznik super uspeval v rastlinjaku.
On ne. Mama. Saj vidiš kdo dela na njivi. On slika.Madona, a imaš ti vrtnarijo?
, majster ni tako mlad. Verjetno si ženo mislilOn ne. Mama. Saj vidiš kdo dela na njivi. On slika.
Aja, to je njegova žena?, majster ni tako mlad. Verjetno si ženo mislil
Saj že po nick name-u (Mercedes) lahko vidiš, da gre za starejšega človeka. Kakšen mladec, bi bil verjetno Clio, Punto...Aja, to je njegova žena?
No, to moram pa pohvalt, da ma lepo naučeno in pridno ženo.
Sva z ženo kar lepo v tandemu.. Delo pa razdeljeno , da vse klapa. Je pa to res veliko dela. In to ob službi.Aja, to je njegova žena?
No, to moram pa pohvalt, da ma lepo naučeno in pridno ženo.
Je tud pri nas tako. Ženska mora zmeraj pred tabo naprej sklonjena krompir pobirat. V pajkicah. Al pa v kratkih hlačah.Sva z ženo kar lepo v tandemu.. Delo pa razdeljeno , da vse klapa. Je pa to res veliko dela. In to ob službi.