Rapidshare brez omejitve?

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Obstaja kaksen preverjen program za sledeco nadlogo? Spreminjanje IP-ja mi ni ravno resitev... LP
cheer.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Meni tudi ne dela, tu pa tam kakšno datoteko lahko dol povlečem, drugače pa skozi piše waiting.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej ta program ne obide omejitve čakanja ampak je mišljen, da downloada datoteke eno za drugo, pač da naštimaš čez noč in ti vsako uro (ali koliko je omejitev) avtomatsko downloada naslednji fajl.

Čakalno dobo lahko obideš samo z menjanjem IP-ja, menjanjem proxy-ja... Pa še takrat moraš cookie vsakokrat zbrisat.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Ja, samo, ko sem šel na rapidshare.com, mi je normalno odprlo ono stran za download, captcho ipd., z rapgetom pa nekaj čakalo v nedogled.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Ne nisem downloadal, na stran sem šel in mi je lepo odštelo do konca, vendar gumba za download nisem stisnil. Nato grem v rapget in tam se ničesar ne zgane. Gremo sedaj nazaj k temi. Obstaja torej kak software, s pomočjo katerega bi lahko downloadal brez omejitev? Morda tudi kakšen hiter in kvaliteten proxy? Menjava IP-ja pa odpade, ker imam statičnega.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Še enkrat - tak program NE OBSTAJA. Pika. Pa čeprav se po netu najdejo vsi mogoči patchi, cracki itd, ampak boš samo viruse spravil na komp.

V rapget pa moraš še SSL dol potegnit in instalirat - si naredil to? Hiter in kvaliteten proxy pa je dandanes tak iskan in redek kot poceni bencin. Pa tudi če boš našel katerega, jih sigurno ne boš našel 10, 20 ali kolikorkoli jih že rabiš. Če rabiš za nekaj nujno potegnit dol pač plačaj 7€ za mesec dni dostopa, pa je. Ali pa počakaj na happy hour (če boš imel srečo ne bo za čakat, kar je sicer redko):

* Monday - Friday 00:00h - 18:00h (UTC+1)
* Saturday - Sunday 00:00h - 14:00h (UTC+1)

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Kje se kakšen SSL dol potegne?
redface-1.gif

Drugače pa happy hour odstrani samo captcho in waiting time pred downlodaom, tisti med downloadi pa še vedno ostane.