Ramadan

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
smile-1.gif
po tem ker v moji generaciji pa res ni noben hodu u Acapulko žurat!

Nazadnje sem bil tam z ex sodelavkami....tm od 32-40 so ble
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Umirte se, jaz bi samo rad spil pivo v mirnem pogovoru ob dobri družbi, ne da moram gledat čez ramo za kakšnimi suicide bomberji
grims-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.528
5.696
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kaj pa se menit za pivo v tej temi?
ne-ne-1.gif

Sploh pa....pred muslimani se menmo glede piva (alko) ...sram nas bilo....a še ne veste da se tega v 21 stoletju ne sme
10.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
smile-1.gif
po tem ker v moji generaciji pa res ni noben hodu u Acapulko žurat!

Nazadnje sem bil tam z ex sodelavkami....tm od 32-40 so ble
wink-1.gif

Pa nis povabu
grims-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.528
5.696
113
Sorry ......je blo kao "za povabljene" Novoletna zabava pa to...službeno
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.235
2.034
113
Emona / Carnium
Ti bi šu žurat a? Akotepuknem (Acapulco) nisem videl od zjutraj, tako, da ne ti mene tja med bivše sodelavke tlačit v tej vročini...nea mi tega delai čui.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Ok torej nemuslimani, pivo v Bobiju - vabljeni pa tud muslimani na schweppes al kaj jaz vem kaj!

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Tukaj se vidi da je se debilov na tem planetu ,ki se je jim taksne stvari stvari zdi zanimive ali celo smesne.

Moderacija na tem delu foruma ni vredna pol k. Na vecini normalnih forumov bi se taksne zadeve sankcionirale
v nekaj minutah. Mogoce bi kaka prijava prisla prav.

Vsak nadaljni komentar je odvec. Ta tema je res presla meje dostojnosti. In zdaj bi taksni ljudje govorili a la mistik, softi, patriot in kameleon o tem kako je Islam nevaren, nepravicen..... taksni gnoji bi radi govorili o postenosti, svobodi, pravici, demokraciji, prijateljstvu.... ljudje ki se delajo norca iz mnozicnega poboja!? Hinavci, kateri se vsakodnevno druzijo z Muslimani, pred njimi so pametno tiho in nimajo jajc da bi karkoli pokritizirali, ko pa pridejo do alterja izza svojih vzdevkov in prikaznih slikc mecejo ven svoje frustracije. Ce pobijes 8000 civilistov, mar je sploh pomembno katere veroizpovedi je??
Papki, ne glede na to kaj ste fantje.... srbi, makedonci, slovenci.... skupni imenovalec vam je da ste papki. Vsak nadaljni komentar vam je odvec, mislim da ste v tej temi dokazali kdo je clovek in kdo ne.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
btw papki si neupate niti reci kje se boste na piru dobili..... tako ja, le glejte izza hrbta

mistique

Guru
16. jun 2009
14.235
2.034
113
Emona / Carnium
Meni se Islam ne zdi nevaren v kontekstu osebnega prepričanja. Prakticiraj ga do amena (sorry za nerodno izražanje). Kot gibanje ali "institucija" pa mi je kot vse druge religije, škodljiv.
Omejeni, neizobraženi, nevedni, manipulirani (z Islamom ali katerokoli drugo vero, da boš lažje razumel) ljudje, ljudje polni sovražnosti, ljudje nezmožni narediti korak naprej, nezmožni sprave in nezmožni ljubezni, spoštovanja do drugih, se meni zdijo nevarni ljudje.
Norčeval se nisem nikjer. Imam svoje mnenje o veri in ga izražam. Tebi se zdi sovražno, nespoštljivo, meni pa direktno in iskreno.

Bobi bar je v Šiški. Jaz te na pijačo ne morem povabit v (meni) nepoznano družbo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Hmmm pa zakaj si zdaj to da se trije osebki menimo za pivo tukaj našel teorije zarote in skrivne domneve da bomo na pivu kovali zarote proti muslimanom... Zaradi mene vabljeni vsi osebki dobre volje ne glede na veroizpoved. Konstruktivne debate so vedno dobrodošle
cheer.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.235
2.034
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Hmmm pa zakaj si zdaj to da se trije osebki menimo za pivo tukaj našel teorije zarote in skrivne domneve da bomo na pivu kovali zarote proti muslimanom... Zaradi mene vabljeni vsi osebki dobre volje ne glede na veroizpoved. Konstruktivne debate so vedno dobrodošle
cheer.gif

Pejte dons raj v Acapulco
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.528
5.696
113
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
btw papki si neupate niti reci kje se boste na piru dobili..... tako ja, le glejte izza hrbta

BTW ti še 7 dni nesmeš niti razmišljat da bi se povabu v družbo ki bo pila alkohol....tko da smo bli samo uvidevni
smile-1.gif

Drugo kot drugo......mi smo na free......in bi pil pivo....in ti bi s5 to razumel kot izzivanje
stupid-1.gif

tretje kot tretje.......nisem nalimal slik z krstami tko da....odmagli z enačenjem da to podpiram!