"Rajcanje"

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ovca....hvala
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja no sej je tema RAJCANJE, valda da se bomo medsebojno DRKAL lol...

No okej, on topik: Mene rajcajo temni visoki tipi v moških oblekah s kravato. Poslovni tip moškega pač. Slin slin.
Rajca me kissanje na vrat, priznam. Sadomazo me nikol ni rajcu, animal sex tud ne, trojček mogoče ampak z žensko. Ne rajca pa me moški striptiz -prmejduš da pol raj pogledam slačiženske.

Evo, ligenj se je zjasnu.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ovca as dobu od mene opozoril? ker sm ti js tud pisala, da prosm za izbris fotke...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ja no sej je tema RAJCANJE, valda da se bomo medsebojno DRKAL lol...

No okej, on topik: Mene rajcajo temni visoki tipi v moških oblekah s kravato. Poslovni tip moškega pač. Slin slin.
Rajca me kissanje na vrat, priznam. Sadomazo me nikol ni rajcu, animal sex tud ne, trojček mogoče ampak z žensko. Ne rajca pa me moški striptiz -prmejduš da pol raj pogledam slačiženske.

Evo, ligenj se je zjasnu.

zmaga.gif

No evo, končno neki pametnega ...le takole gre post lahko v pravo stran ... prejšnje nebuloze me pa niti ne zanimajo
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Pa kaj si živčen... 13:13 sem dobil opozorilo, 13:15 je blo pobrisan... Bi blo že minutko prej, pa me je net neki zajebaval...
smile-1.gif
.

p.s. Moderator je v službi- ki si pa ti
grin1.gif
?

delam diplomsko doma. opozorila nisem jaz dal, tudi fotka me ni zmotila, samo na zivce mi je pa slo, ko skoz eni in isti teme zasmetijo. sploh pa take ki bi lahko bile zanimive
tongue-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
No no Ušatka, tud tvojih 3k+ postov v irc slogu ni ravno občudovanja vredno.
zmaga.gif