Rainbow sesalec

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
A Kirby sesalce se tud še prodaja (oz folk z njimi nateguje) mi je enkrat kolega ves navdušen razlagu da je ohišje sesalca iz enakega aluminja kot space shuttle!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ves kolk je to uporabno, ce ravno tvojo bajto mikrometeorit zadane? Fijuuu sine, se zelel si ga bos! 21.12.2012 je ze skoraj tu! :D

Nazadnje urejeno:

zadovoljna

Zelenc'
12. mar 2011
1
0
1
Imam doma Rainbow,zelo sem zadovoljna,uporabljam ga že 5 mesecev. Kupila sem ga od podjetja Rainpolc,pri meni je bil zastopnik in sem bila zelo zadvoljna z samo predstavitvijo,kar mi je bilo obljubljeno,sem dobila tudi darilni program.Res hvaležna sem prijateljici,ki me je priporočila.Tudi moji prijatelji ga imajo in so zadovoljni z njim.
cool-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Jaz bedak pa kupim sesalec z vodno filtracijo za 60€....
bonk.gif
Bi rajši dal 3000€, pa bi luksuzno sesal.

Aja, mimogrede, tisti sesalec iz ene druge teme (Linea za 60€) je za ta dnar vrhunski
cheer.gif

Močan ko svija. Dvomim, da je tisti Rainbow "gold cable, platinum frame and diamond buttons" sesalec 50x boljši od tega močnega malčka od Linee. V vsakem primeru moraš svinjarijo ven zlit in čisto vodo not nalit. Pa še sekiral se ne bom, če mi slučajno omara oz. stalaža pade na sesalec.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
844
404
63
Glede Vorwerka lahko povem, da je to edina stvar za katero mi ni žal, da smo jo kupili od trgovcev od vrat do vrat.
Star je že vsaj 18 let. Takrat smo dali za njega 800 nemških mark. Je lahek, preprost za uporabo, in zelo dobro pobira smeti, saj ima spodaj električno krtačo.
Za razliko od novejših sesalcev z turbo krtačo, ki tulijo kot reaktivec, je Vorwerk čisto tih.
Narejen pa je iz zelo kvalitetne plastike. Skratka, vidi se, da je made in Germany.

Clancy

Majstr
20. avg 2007
844
404
63
Dobro vprašanje. Sem enkrat probal pogruntat kje je izpuh, pa mi ga ni uspelo najti. Možno pa, da piha ven skozi celotno površino ohišja filtra. Ker je površina zelo velika, se niti ne opazi da piha ven.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Za tri jurje jst dobim žensko ---da puca vsaki drugi dan enih pet let------pa še nategnem jo lahko-kaku se da pa sesalec nategnt ,pa ne vem...
Pol še nisi gledal Scary Movie
grims-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
izpuh je pa usmerjen kako?

Ta ima skozi celo zelo vrečo, ki je filte in bi ga bilo treba menjaiti :) kar pa noben ne stori.

Tanov VK140 ima pa izpust narejen zgoraj (nad motorjem) in nič več pri strani. Tako da sedaj ne vzdiguje več prahu pri strani.