Rainbow sesalec

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Zanima me če kdo pozna to Rainbow firmo oziroma sesalce od njih.
Kako ste kaj zadovoljni z njim in kakšne izkušnje imate z to firmo oziroma njihovimi zastopniki.
Za njih bi naj prodajala tudi firma Rainpolc o kateri pa ne najdeš nikakršnih podatkov razen nekaj osnovnih na bizi.si
Cene za ta sesalec ne najdeš nikjer.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Zelo dober sesalesec, za zelo dobro ceno
smile-1.gif
mislil da je zacetek okol 2,5 potem pa prides na cca 3 3,5k....
Svoje čase so na Gorenjskem imeli eno učiteljico, ki je prodajala in bila zelo uspešna.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.457
2.580
113
SV SLO
No za toliko denarja si rajši privoščim čistilni servis za par let. Pa še delati mi ne bo treba.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik gas pravi:
smile-1.gif
Svoje čase so na Gorenjskem imeli eno učiteljico, ki je prodajala in bila zelo uspešna.
Jasno, da je bila uspešna, če je z enim sesalcem imela 2k€ čistega.
bonk.gif

Tile s sesalci so nateguni na kubik.
Vorwerk?
smirk-1.gif
Sesalc ničvreden, a drag ko [censored]. So ga isto prodajali samo po bajtah. Jaz sem kolegu, ki me je probal navleč na to, rekel samo, da, če hoče, da sva še vedno prijatelja, naj utihne, pospravi jajca in popije v miru svoj kofe in pir. Je razumel, nikoli več ni omenil sesalca in tudi kmalu prenehal z dejavnostjo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik gas pravi:
smile-1.gif

3k? Z malo zaokrozevanja je to za 2.5 leti moje cistilke, ki poleg vsega se lika.

Bom kar pri njej ostal
smile-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik gas pravi:
smile-1.gif

3k? Z malo zaokrozevanja je to za 2.5 leti moje cistilke, ki poleg vsega se lika.

Bom kar pri njej ostal
smile-1.gif

Prasec, ubogo čistilko plačuješ po 100€ na mesec?
bonk.gif

Sram te bodi, preklet kapitalček.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
What's your point? :S

V drzavi kjer je povprecna (opa, POVPRECNA, ne minimalna) placa okoli 400 EUR naj jo placam...koliko za 3 ure na teden? :S

P.S.: Gremo nazaj na sesalce, hotel sem samo omeniti, da je jebeno drag.

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Še enkrat sesales je dober, sploh v primerjavi z kakšni navadnimi za 200 eur. To se predvsem pozna na tepihih in vzmetnicah.

Vsak se pa pač sam odloči. če bo dal 3k.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
zelo draga zadeva, sploh glede na preprostost in enostavnost sistema kot takega...

pa vendar je zadeva daleč pred konkurenco. zakaj? ker deluje... presenetljivo dobro...

malce je neroden za prenašanje, toda to odtehta marsikaj.

aja, pomembna slabost:
sesanje avta, saj morajo tla na katerih stoji morajo biti vsaj približno ravna. na našem dvorišču se ga zaradi naklona par % ne da uporabljati, saj vrtinčenje vode ne deluje tako kot bi moralo...

pri naši hiši je 3 leta, pa prav rad posesam z njim... res deluje tako kot mora...
dober nakup, kljub temu da gre za drago zadevo!

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
hysterical-1.gif

boš reku da ker stane 20x več da tud 20x bolš posesa, verjetn so tebe nategnl da si nabavu da zdej take neumnosti pišeš, za usran sesalec 3000€, za usran elektromotor pa par filtrov 3000€
hysterical-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Ne nisem ga kupil, pa ga tudi ne bom. Sem več kot zadovoljen z Vorwerkom.

Sicer si pa preberi izkušnjo uporabnika zgoraj.

Pač eni kupujemo sesalce za 1k eni pa kaj drugega,.. tebi se zdi neumano tolk dati za sesalc, meni pa verjetno za kakšne stvari, ki jih ti kupuješ.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.510
7.096
113
Kot so že prej dejali...draga zadeva, a top kvaliteta.

ni nam žal za nakup.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kot so že prej dejali...draga zadeva, a top kvaliteta.

ni nam žal za nakup.

Nekako ni za pričakovati, da bi kdo napisal, da je totalen bebec, ker se je pustil nategnit s sesalcem za 3k. To je povsem normalno!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.510
7.096
113
Zakaj?

Priznam, da sem se nategnil pred leti, ko sem kupil LG LCD TV za 1600, ki je totaln podn.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Za tri jurje jst dobim žensko ---da puca vsaki drugi dan enih pet let------pa še nategnem jo lahko-kaku se da pa sesalec nategnt ,pa ne vem...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Enkrat so prišli to k nam prodajat. Nisem zdržal do konca predstavitve, ker sem v smehu zapustil sobo, ko sta prodajalca zaupala ceno, katera je bila takrat 2,5k€ + dodatki, kar bi zneslo slupaj 3k€++. Sem šel potem na internet pofirbcat koliko te zadeve stanejo v tujini in takrat našel na ebayu 40% cenejše ponudbe z vključeno poštnino.

Torej, če že misliš kupit ta čudežni sesalec, poglej na internetu, kje se ga dobi bolj ugodno ali pa si za to ceno privošči kakšen manjši rabljen avto, potovanje ali pa čistilni servis - bolj pametno, ker v osnovi je to še vedno vodni sesalec in naredi podoben čudež, kot kakšen sesalec za 500€
smirk-1.gif