Radio 1 in....

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Škoda ... rabili bi en radio, kjer bi samo glasbo vrteli ... Celjski val pa ima dobre muzike ... nisem slišal niti ene iste ... in vse vrste glasbe ... od slovenskih, angleških, nemških, pop, rock, narodne ...

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
ksz...

Glas za val202 in prvi program vsak petek od 10h do 11h.

Vse kar je pod lastništvom info neta, pa je en in isti crap...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Škoda ... rabili bi en radio, kjer bi samo glasbo vrteli ... Celjski val pa ima dobre muzike ... nisem slišal niti ene iste ... in vse vrste glasbe ... od slovenskih, angleških, nemških, pop, rock, narodne ...

Žal ni možno, mora imeti radio določen del govornih vsebin.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Radio SI ali pa Val 202 sta edina normalna radia v Sloveniji. Vse drugo je eno samo ekonomsko propagandno trobilo in pranje mozga z neumnimi reklamami vsakih 10 min. Od tujih mi je všeč ö3 in pa kronehit.

No ja.
Saj v avtu res precej poslupam Val202, ampak ko začnejo z "informativno-oglaševalskim" programom težiti z Omega3, algami, propolisom.... takrat v trenutku preklopim drugam
Tako, da kar se ekonomsko propagandnega trobila tiče...

Val202 mi je všeč zaradi "resnih" informacij, kar pa se prometnih tiče, je pa R1 ažurnejši

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Val202 mi je všeč zaradi "resnih" informacij, kar pa se prometnih tiče, je pa R1 ažurnejši

To je pa res ... še na nobenem radiu nisem izsledil toliko prometnih informacij. Pa trikrat so me rešili čakanja zaradi prometne ... pa radar enkrat
tongue-1.gif

Jamaican_Lion

Majstr
24. nov 2011
417
314
63
Kingston town
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

Žal ni možno, mora imeti radio določen del govornih vsebin.

Aja, to na novo? Ko je pr nas začel oddajat nek lokalni radio (pol ga je itak radio 1 kupu) so meli prvi mesec sam muziko in nekaj reklam. Je verjetno kaj na novo potem al kako?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mislim, da so dovoljena neka uvajalna obdobja, ker marsikatera nova postaja najprej predvaja samo glasbo dokler ne uredi vsega.

Je pa izvajanje tega bolj tak-tak, Radio Plus je recimo vrtel samo glasbo kakšno leto če se ne motim, pa se nič ni zgodilo. Dolgo je v MB delal tudi Radio Klasik samo s glasbo, kasneje se je preimenoval v Radio 1, potem pa so ga preselili v LJ.