Rad/a te imam...

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Daj nehaj se nekaj napihovati softi ... nima smisla ...

Jaz sem tak že od nekdaj, živim kakor hočem in tudi ni osebe, da mi bo ukazovala kaj pa kako morem delati ... to, da mi bo moja rekla zaj pa spat, zaj pa vstani, če ji postane tečno jamra da moreva iti domov ... Mava vse porihtano, so pa včasih takšni trenutki, da bi babo poslal v tri krasne ... še posebno če kam greva k prijateljem, pa mi jamra tam, greva že domov pa take .. a bog ne daj, da bi jaz to rekel, ko greva v trgovino po cote, še posebno, če je ona šofer ... Cote itak hodi sama nakupovat ali s sosedo, ker jaz nimam živcev hoditi po celi lj od trgovine do trgovine cel dan, na koncu pa nič ne kupi, če pa že, pa samo eno malenkost ... tisti čas se jaz rajši doma učim, kot pa cajt zapravlam.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem kdo je hujs copat..ti al shaban

Jst sm... vsaj v nečem moram bit Šampion
cheer.gif

@biker; Brez veze neki dokazovat tle po netu pa se pregovarjat jst pač vem zase da mam vezo k špila in upam da bo še naprej špilala k si ne predstavlam da bi zdej isku babnco k je vse po domače "prtegneno" pa samovšečno do 3 p*** matrne
bonk.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Zanima me ali to rečete svoji/mu partnerju/ki in koliko X recimo na dan/ teden / mesec ?
Hebeš anketo k se ne ve kdo pa kaj pa to
grin1.gif

Sam sm z mojo skp točno 18 let in si vsak dan izrečeva te besede pa še po parkrat v sms-u na dan
smile-1.gif

A je kj narobe z nama
evil.gif
Ti bi bil za mojo bivšo. Pustil sem jo ravno zaradi takih idiotskih... Ko sem vstal, je bila užaljena, če ni dobila SMSa takoj, ko sem še ves zalepljen skral jutranjo kavo. Užaljena je bila, če ji nisem rekel, da jo imam rad, ko sva se slišala, jaz pa v največji gužvi v službi in užaljena je bila, ko sva se pred spanjem ob 22h slišala, pa ni dobila do 22.15h ko sem zaspal še kakih pet sms sporočil, da jo imam rad. Kaj reči takim? Vi. Ni. Ste. Nor. Mal. Ni!
crazy1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
mislim, da sta onadva v globoki krizi. Zadnji čas, da je tip poiskal pomoč na Alterju, kjer bo dobil stokovne nasvete od svojih alterjevskih kolegov. Če se po 18ih letih še kar ponavljata z "rad te imam" si nimata očitno več kaj povedati. Pa da nekaj rečeta, rečeta to. Tak...mau hinavsko.
Jaz sem moji rekel to pred xx leti in ne mislim več ponavlat. M je zadnč vprašala, če jo imam kaj rad, pa sm ji reku, da sem ji to povedal že pred xx leti in da tega še nisem preklical. Torej še zmeraj velja. Če bo pa kaj drugače, ji bom pa že povedal .

467716-post_slo.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik softi pravi:
no, k bošp dosegel, da bo vedla kdaj si na predavanju in ti ne bo sploh tezila s sms..bos car.

do takrat ma pa ona komande v rokah.

Pa to ravno, da človeku morš stokrat rečt da če si na predavanjih da naj ne kliče ali pošilja smsov..... je ali smotan ali pa zelo neolikan
uf-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Če je ljubosumna, če bi bil polek kere piške, ki je ona ne pozna ... če pa za kero kaj rečem kakšna mačka je ali podobno, pa nič ne reče ...

Veš kako je drugače ... oba sva s podeželja in doma s kmetov ... tega betona pa se jaz ne morem privaditi že po 10. letih, kolko sem že tu, ker se v tem stanovanju počutim kot v arestu ... doma pa greš ven, vse v radiusu 100m je naše in delaš lahko kar hočeš ... bog ne daj, da bi tu kdaj na kitaro brenkal ... takoj soseda odpre okno pa cvili ven ...

Trenutno še mam samo diplomo, potem pa grem na magisterij ... Ko se izšolam pa greva v neko drugo stanovanje živet, izven mesta, ker tu se počutim, kot da mi nekaj manjka.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Ja, to tak ... saj zdaj živiva v hiši, ampak midva sva zgoraj, lastniki pa spodaj ... in če kaj ni v redu, uporabljajo metlo, pa s štilom tolčejo po stropu .. da jim jebem mater ....

ko bova iskala drugo stanovanje, se bova vselila v neko hišo, ki ima vsaj nekaj zelenice okoli hiše pa to, da bo pač en delal za hišo, ona pa za položnice ... ali obratno ...

Glede ljubosumja ... saj sem tudi jaz kdaj ljubosumen ... pri stvareh, ki jih pri njej nisem vajen ... na primer, da reče kakšni mačo gre tam ipd ... ampak jaz ne težim ... če pa je ona kdaj ljubosumna, mi je čisto vseeno ... če pa kaj vpraša pa to, pa ji tak rečem, da ni panike.

Mogoče jo še in jo še bo žrlo to, dokler bova skupaj, da sem jo enkrat prevaral z eno ... ampak jaz ji vedno rečem, da takrat še midva nisva hodila ... ona pa da sva ...

Naj mi kdo pove ... če človek enkrat seksa z eno, se zalizuje ali ji po smsju rečeš, da jo ljubiš, že hodiš z njo ali kak to gre ... jaz niti ne vem točnega dneva, ko sva se spoznala, še manj pa ko sva začela hoditi ... kar tak en dan je sam od sebe prišel, pa sva že spala skupaj ...

V glavnem, jaz pri svojem vztrajam, ona pa pri svojem ... če se po njeni strani boljše počuti, naj bo po njeno ...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Prvo kot prvo, če si na predavanjih je telefon na tiho, toliko o bontonu za tebe
smile-1.gif
kot drugo, nauči tvojo da naj ne špila mlinski kamen (oz. človeka ki mu je tužno, pa mora še koga poleg v svoj dolgčas not potegniti in ga zabedirati) oz. da naj ne kliče za brezveze, če ve da imaš neke obveznosti..... a je 15 let stara ali kaj?

Ostalega sploh nebi komentiral ker je smešno za crknit
smile-1.gif
mej malo hrbtenice čovječe no.....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a teb gredo tut na zivce

zivjo, kje si, kaj delas, ..pa se par gluposti, skor do..kako je pa vreme, a me pogresas kaj..

odjebi u skokovima bi reku bumbar.
poklice sin reces..dons ti bom dala, na mizi te caka kosilo k prides, al pa umrla sem..za druge stvari ne motis in ne utrujas

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
otroc so še, pusti jim veselje..

drugače pa gnjavaža med službo no go, je pares da to se moraš prvo zmenit, ker potem gasit je pizdarija..

datum kdaj se začne hodit, je pa kr pomemben, se ga splača zapomnit, če ne druga da si pozoren
smile-1.gif
da ni štale vsako leto in tihi tedni.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

datum kdaj se začne hodit, je pa kr pomemben, se ga splača zapomnit, če ne druga da si pozoren
smile-1.gif
da ni štale vsako leto in tihi tedni.

učte se, fant ve kako pa kaj je na stvari
grin1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
no, moja ne teži ... pride kdaj kakšen dan v tednu ali mesecu, ko je res tečna, drugače pa sem "vesel" vsakega njenega smsja ali klica, če nisem doma ...

Saj pa tak vete da so babe kot mobitel ... jo daš na tiho, pa še kar trese ... durh brni ...

Jaz ji tudi kdaj kaj "romantičnega" nazaj rečem kdaj, pa to ... ampak to se zgodi enkrat na mesec, če.

Če s kom poriva, mi je čisto vseeno ... samo dobiti ju ne smem zraven, potem bom ... njega nategnil, njo pa prebutal
tongue-1.gif

Brez skrbi .. mava vse porihtano drugače ... edino kaj pri njej ne uspeva je .. komanda ... bolj bo težila, bolj mi bo delala veselje, da je ne bom ubogal
tongue-1.gif

En tak lep video, kakšno mnenje mam jaz o babah ... Moja ne zaostaja preveč zadaj
tongue-1.gif