Ja, jaz sem z mojo že 8. leto skup, pa ji skoraj nikoli tega ne rečem ... če že. kar tak samo od sebe kdaj rečem, da jo mam rad, ali da jo ljubim - med seksom pa to ... pa včasih v smsju, ko sem na predavanjih in je tečno za ckrnit zraven.
To, da pa nekdo vsak dan teži, da te ma rad/a in da te ljubi, pa že skoraj "smrdi" po nezvestobi ...
Jaz če sem nekje, pa mi sms pošlje, kak ji je dukcajt, itd in je včasih tečna, ko sploh nimam časa, ji ne odpišem ali ji ne dvignem telefona, ko res nimam časa.
Na predavanjih ej ... jaz tak lepo zavzeto poslušam kaj tam predavatelj čivka in potem zacvili sms ... preberem in takoj zaprem sms ... prileti še drugi sms par minut za tem, spet preberem, pa pospravim telefon ... potem pa že kliče ... takrat pa ji dol vržem ali pa se oglasim pa čisto po tihem rečem, ni cajta ali pač nekaj.
Meni je smsje muka pisati ... rajši kličem ... če pa že kličem, pa me mudi, ker bi se rada menla po par ur, če bi bilo treba.
Shaban, zakaj imam občutek, da pred svojo ne upaš pogledati skoraj za nobeno, še manj pa svoji kakšen komentar dati na žensko, ki jo vidiš?
Midva greva na sprehod po lj po mestu ... vidim eno fejst pičko, pa ji rečem, mater ej kaka mačka, kakšne lepe lase ma, joške, postavo itd ... pa nič ne reče, ker je itak že to navajena poslušati od samega začetka od kar sva skupaj. Ona pa itak redkokdaj kaj reče glede tipov ...
Po navadi so take babe .. isto dedi ... ko jo spoznaš, se delaš najbolj finega in romantičnega ... potem si par mesecev skupaj, pa vidi tvoj pravi "obraz" ... zato pa sem jaz svoji, ko sva se še spoznavala pa to, samo jamral, da nimam denarja da bi lahko to pa ono kupil, pa itak komentarje daval pred pičkami ipd ... skratka, če me je hotela, se me je mogla navaditi takega kot sem v resnici.
Da bi pa se lep delal, pa ji rekel, da je ona naaaajlepša na svetu, da je kot angelček ... potem, ko bi se me privadila na to, pa bi enkrat dal komentar, glej kaka [censored] gre tam ... pa bi me vsekala okrog kepe, ali pa bi samo debelo gledala ...
To, da pa si po tolkih letih zakona še vedno pišeta romantične smsje pa to, še posebej ona-verjetno, pa vsaj meni nekaj smrdi ... No, to je prvo, na kaj bi jaz na svojem primeru pomislil ...