Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Še jaz da se se pritaknem, ker se mi zdi da računovodkinja počasi že preveč nabija cene.
Gre se za s.p., storitvena dejavnost, cca 100 prejetih faktur mesečno. Izdane fakture knjižimo sami ,računovodkinji damo končni podatek koliko je znesk na 120, 760 in 260, tako da ima z izdanimi fakturami samo 3 knjižbe. Plače so 3, in prispevki za zavezanca. Vse morebitne spremembe pri plačah naredimo že sami ( dežurstva , ...) tako da dobi neto znesek že določen. Ne knjiži materialnega niti ne vodi osnovnih sredstev in ne obračunava amortizacije.
Če jo kaj vprašamo ve le osnovno, kaj se kam knjiži, ne zna pa kaj pametnega svetovati, kaj bi bilo dobro za podjetje, še manj je inovativna in sodobna. Za vse te usluge vedno iščemo dodatne svetovalce, ki seveda zopet računajo.
Za to kar dela vzame 650 € na mesec, bilanco in razne dodatne usluge dodatno zaračuna.
Ceno poveča kar sama, ne da bi prej kaj najavila ali nas vprašala, če se strinjamo.
Nam se zdi da je cena previsoka. Kaj menite?
Ker sem ravno namenjen it zbijat ceno prosim za podatek kakšne so cene za podobne storitve pri vas.