Računanje blend

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.926
10.657
113
kod Džej-Zija
hysterical-1.gif

Kar me spomne na eno poletno temo: kaj je z našim foto srečanjem? Govora je bilo mnogo, potem pa mene ni bilo, nič se pa ne spomnem, da bi kaj omenjali, da ste se dobili.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
hysterical-1.gif

Kar me spomne na eno poletno temo: kaj je z našim foto srečanjem? Govora je bilo mnogo, potem pa mene ni bilo, nič se pa ne spomnem, da bi kaj omenjali, da ste se dobili.

Prvo sem ti mislil napisati 3.14R pol pa mi je na pamet prišla ta uganka
grin1.gif

Enkrat sem asistentki za matematiko na faksu na tablo napisal enačbo srčnice ter kupidovo puščico skozi. Rabla dve uri, preden je zardela
hysterical-1.gif

Glede meetinga pa se še ni nič premaknilo. Kaj če bi bil kje v MB ? Sicer pa dokler se še faks ne začne lahko tudi med tednom pridem v LJ, drugače pa samo vikend varianta.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Na fokusni razdalji 2 metra to znese 39 cm globnske ostrine. Mislim ne štekam, sej maš gor un kalkulator.

Mah, hotel sem povedati, da koliko točno je med dvema zaslonkama razlike, niti ni tako zelo pomembno za nas, ki se tule oglašamo, vsaj mislim, da ne. Ali je to 0,8 ali 0,9 blende, itak še vgrajen svetlomer zgreši vsaj toliko...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.926
10.657
113
kod Džej-Zija
Lahko tudi v MB, meni je vseeno. Se bomo že ljubljančani v avto vsedli pa gor zapeljali, če bo interes. Bo treba zgleda spet eno iniciativo sprožit.