Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kar me spomne na eno poletno temo: kaj je z našim foto srečanjem? Govora je bilo mnogo, potem pa mene ni bilo, nič se pa ne spomnem, da bi kaj omenjali, da ste se dobili.
Kar me spomne na eno poletno temo: kaj je z našim foto srečanjem? Govora je bilo mnogo, potem pa mene ni bilo, nič se pa ne spomnem, da bi kaj omenjali, da ste se dobili.
Prvo sem ti mislil napisati 3.14R pol pa mi je na pamet prišla ta uganka
Enkrat sem asistentki za matematiko na faksu na tablo napisal enačbo srčnice ter kupidovo puščico skozi. Rabla dve uri, preden je zardela
Glede meetinga pa se še ni nič premaknilo. Kaj če bi bil kje v MB ? Sicer pa dokler se še faks ne začne lahko tudi med tednom pridem v LJ, drugače pa samo vikend varianta.
Mah, hotel sem povedati, da koliko točno je med dvema zaslonkama razlike, niti ni tako zelo pomembno za nas, ki se tule oglašamo, vsaj mislim, da ne. Ali je to 0,8 ali 0,9 blende, itak še vgrajen svetlomer zgreši vsaj toliko...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.