Računalniku se je čisto zmešalo!

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Katero miš imaš, brezžično? Imaš brezžično tipkovnico, katero?

Je zraven še kakšen računalnik z brezžičnimi zadevami? Drugo miš praviš, da si že probal? Je isto brez miši (po restartu računalnika!)?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Probaj odklopit miško, tipkovnico, če je slučajno kaj od tega krivo.
Glede na to, da si prej napisal, da ti je v varnem zagonu delalo vredu pa probaj zamenjat gonilnike za grafično.

Za seminarsko nazaj dobit, pa lahko probaš z programom get data back in izbereš 3 možnost obnavljanja (na novo naložen sistem)

17. dec 2010
1.174
0
36
125
ja zdaj sem spet probal iti pod varni način, pa mi tudi tam vse skače gor. Tipkovnico pa miško sem si zdaj izklopil, ko se je ponovno zagnal sem vklopil samo miško, pa še to od prenosnika, pa isto dela.

Ne vem kaj mu je pri p.m. Za ta računalnik sem dal nekaj čez jurja, pa je večje sranje od onega računalnika, ki stane par sto evrov.

Kaj in kje točno naj v računalniku kaj preverim?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.750
113
EU
To ti je šteknil sredinski gumb miške za skrolanje.
Ko ga stisneš spremeni funkcijo...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
hm, mislim, da ta program ne bo pomagal. Se mi zdi, da more biti tu nekaj drugega narobe. Že ko sem med namestitvijo formatiral disk, mi je tam še vedno vse skakalo gor pa dol ... komaj sem nekako lahko izbral disk, na katerem hočem windows.

Sicer se mi zdaj bolj gre za to, da seminarske nazaj dobim, takoj ko jih dobim, pa ga bom verjetno skup strl. To je prava zadeva, za živce parati, še posebno za mene, ki se nikoli za nič ne živciram.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Računalnik ti dela v varnem načinu, koliko sem razbral, tukaj gre vseeno za nek sistemski preneseni virus ki si ga staknil z igricami, tu ne gre za drugio dilemo, tisti program bi ti moral najti problem na računalniku,tu resetiranje nič ne pomaga niti nastavitev oz, posodobitev na prejšnji čas, nekaj si fasal z igricami.
Druga možnost je grafična kartica, tudi ta povzroči te probleme,.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.064
1.860
113
Emona / Carnium
V Safe Mode namesti UnHackMe in sledi navodilom. Potem se pa javi. Prej se ne javljaj
evil.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Poskusi vendar ne več kot 1x, zna imeti svoje muhe pozneje ga odstrani iz računalnika.

Daj tega najnovejšega -----http://www.tomsguide.com/us/download/UnHackMe,0305-1517.html------

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.713
159
63
Ko si v Winsih in ko ti to dela, odklopi čisto vse z USB. Videl boš, če je kaj drugače, saj monitorja nimaš na USB
smile-1.gif

Če je, potem postopno priklapljaj in boš videl, pri kateri napravi ponovno začne. Tisto napravo eliminiraj..
smile-1.gif

Očitno nisi namestil windowow na novo, ampak kar čez, zato če odklopi ne pomagajo, imaš virus.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
a si probal slučajno z drugo miško?
sprasujem se.gif

menjal tipkovnico in miško, pa isto dela. Brezžičnih naprav nimava, razen ruterja in prenosnika, to pa je vse.

Če bo komu kaj pomagalo, miška pa tipkovnica sta Razerjevi. Mislim, da tu nekaj drugega more biti krivo, in ne sistem. Saj se takrat vse nastavitve resetirajo po ponovni namestitvi windowsa.

Ti programi s Hack se mi slišijo nič dobrega. Kako naj zaupam, da ta program dela dobro?

https://www.youtube.com/watch?v=A8V3oc4SoLM&feature=youtu.be
isti drek pri namestitvi.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Enajblan imas virtual scrolling, nekako se je vklopila pomoc za hendikepirane

Click start > Go toControl Panel > Ease of Access > Ease of Access Center > Explore all Settings > Use the computer without a display > Uncheck the checkbox byTurn on Narrator > Click Save.
http://www.vistax64.com/tutorials/124575-narrator-turn-off.html

Read the above Tutorial re turning Narrator On/Off.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
On Screen Keyboard:

Click Start > Control Panel > Ease of Access > Ease of Access Center > Use the Computer without a Mouse or Keyboard > Uncheck Use Onscreen Keyboard > Click Save.

http://www.vistax64.com/tutorials/72733-screen-keyboard.html

Read the info in the above Tutorial re turning the On-screen Keyboard On/Off.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Magnifier:

Click Start > Go to control panel > Ease of Access > Ease of Access Center > Make the computer easier to see > Now uncheck the checkbox by turn on Magnifier > To finish click apply.

http://www.vistax64.com/tutorials/125037-magnifier-turn-off.html

Read the above Tutorial re turning Magnifier On/Off.

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
125
spenstar, zakaj pa to dela še med namestitvijo in formatom windowsa? Mislim, da po formatu več te nastavitve ne veljajo ... ali?

Zaj mi še skos dela. Zaj si bom vse, kar še je tak uporabnega, nekako probal shraniti na zunanji disk, te pa bom vse particije izbrisal na nulo pa jih na novo postavil. Če bo takrat še delalo, bom probal ta tvoj postopek, samo dvomim, da bo pomagalo.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
a)
1) Disk ven
2) priklopi disk na drugi računalnik (prek USBja, ali kar direkt ), po moznosti z Linux Os zaradi virusov. Na ta naci bos lahko dobil tudi seminarske itd, ....

b) probaj startat comp s kaksnim live OS CD-jem, ce tam ni problemov je SW problem (gonilniki?i)