Računalniku se je čisto zmešalo!

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Na namiznem imam hude težave z njim ... Preko Steama sem si vrgel dol sims 3 in igral malo .. ene 10 minut, pa sem se jo naveličal ... grem ven z igre, pa se računalniku naenkrat vtrga. Kamor koli grem, mi gor pa dol hodi po strani, kot da bi s koleščkom na miški cel čas vrtel naprej pa nazaj ... popolnoma nekontrolirano se vrti. Sem izklopil vse mogoče naprave ... tipkovnico, miško, tiskalnik, risalno tablico, itd ... pa še kar jebe ... sem resetiral računalnik že verjetno 10x pa še kar isto sranje.

Kaj pri vragu mu je zaj prišlo?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.713
159
63
Se pravi, si dal obnovitev sistem za en dan nazaj? Si pregledal za kake viruse? Kateri antivirus imaš?

Morda še posodobi driverje, predvsem za grafično

17. dec 2010
1.174
0
36
125
nod32 mam. računalnok sem nastavil na leto 2012, pa je isto, nod pa mi javi samo en virus, pa še to piše, da zaradi neznane programske datoteke ali nekaj. bom si z partisa windows dol vrgel, kar bo bo, s tem se mi pa zaj več res ne da zajebavat.

Pa [cenzura] materna ... opazil sem, da mi je v mojih dokumentih vse dol zbrisalo! Še štiri seminarske in vse kar sem mel v vezi s faksom. Zaj ga bom pa res skos okno vrgel, prekleta nesnaga! Ti prekleta tehnologija ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.767
113
Problem sedi na stolu in matra tipkovnico. Računalnik ni nič kriv
smirk-1.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.713
159
63
Glej, ker ti dela normalno v varnem načinu, delaj za začetek na driverjih. Ni veliko posla, tako da tudi če ne rata, ne boš imel travme, pač pa boš naložil na novo.

Aja, pa obnovitev sistema ti tui ni brisala dokumentov.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
125
ne vem ... z gonilniki si nič ne morem začeti, če mi gor pa dol skače stran. niti za sekundo ga ne morem umiriti.

Sem pa gledal že dolgo nazaj, če si Home različico windowsa dol vržem s partisa ali blinka, si lahko to kodo prepišem, ki jo imam kot za registriran računalnik?
Neki Windows ID mi piše pa neka koda. Če si to Windows Home Premium vržem dol z neta, pa uporabim to kodo, bo ta koda delala in bo se jo dalo uporabljati?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
nod32 mam. računalnok sem nastavil na leto 2012, pa je isto, nod pa mi javi samo en virus, pa še to piše, da zaradi neznane programske datoteke ali nekaj. bom si z partisa windows dol vrgel, kar bo bo, s tem se mi pa zaj več res ne da zajebavat.

Pa [cenzura] materna ... opazil sem, da mi je v mojih dokumentih vse dol zbrisalo! Še štiri seminarske in vse kar sem mel v vezi s faksom. Zaj ga bom pa res skos okno vrgel, prekleta nesnaga! Ti prekleta tehnologija ...

a za dropbox si že slišal?

za sebe vem da nebi mogel v miru spat.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.592
1.272
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
ne vem ... z gonilniki si nič ne morem začeti, če mi gor pa dol skače stran. niti za sekundo ga ne morem umiriti.

Sem pa gledal že dolgo nazaj, če si Home različico windowsa dol vržem s partisa ali blinka, si lahko to kodo prepišem, ki jo imam kot za registriran računalnik?
Neki Windows ID mi piše pa neka koda. Če si to Windows Home Premium vržem dol z neta, pa uporabim to kodo, bo ta koda delala in bo se jo dalo uporabljati?

teoretično bi naj delalo dokler gre za isto verzijo winsew kot je koda

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
Safe mode......pol pa preglej z antivirusom....malwarebytes itd

17. dec 2010
1.174
0
36
125
ok ... zaj pa je nastal iz tega zelo resen problem!

Bolj kot težave z računalnikom, pogrešam datoteke od seminarsk, ampak po ponovni namestitvi windowsa, še vedno isto dela! Kaj pri p.m. mu je?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.713
159
63
No,zastonj si nalagal. Odpri rač in preglej kondenzatorje. Za vsak slučaj tudi v napajalniku, predvsem pa na grafični