Rabim DVD player

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Se opravičujem ker sem dal sem, ampak ravno nekaj kupujem pa potrebujem hitre informacije. Rabim DVD/DivX player, ki ima:
- podporo za DVD, DVD-RW, CD in CD-RW
- scart izhod
- podpira .srt, .txt., .sub
- podpira DivX + mogoče wma

Rabim za gledanje na starejši tv, gledam pa samo kakšne DVD-je, divxe, kakšne nanizanke. mp3 in usb ter podobnega nič ne potrebujem, bi pa rad šumnike in nekaj enostavnega. Je tole ok?
http://www.mimovrste.com/artikel/1110049218/dvd-predvajalnik-philips-dvp3350

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
kul je
zmaga.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Dober je samo malo drag ker je pač ime glej za no-name znamkami itak imajo skoraj vsi iste čipe.
Dobiš enake ali še z več funkcijami (kaj pa veš mogoče ti kdaj pride prav) za tam 30€

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Če crkne DVD izven garancije, je vseeno ali je noname ali pa od kake 'boljše' firme. V vsakem primeru se ga ne splača popravljat in je ceneje (in bolj pametno) kupit novega.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Zdaj mi je po enem letu in enem mesecu krepnil akai, ki je koštal 30 eur, samo pa ni bral wma

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
noname bo pa jeba, ce bo slo kaj f quratz..
Jaz imam noname šrot od šrota 3 leta ko so bili še dvdji po +200€ in je bil t šrot najcenej in še vedno dela
cheer.gif
pladenj za dvd se odpira in zapira 12 sekund in preden ga zazna še 15 sekund ampak zato ker mi je en prjatu dal nov program gor in me bere vse kar mu dam (razen blue-ray in audio DVDjev).
Zdaj je ta roba tolk pocen, da se enostavno ne splača več kupovat dobre priznane znamke kot v starih cajtih.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To tko al tko.. samo, ce imas malo bolj brand name imas servis za vsakim vogalom, kjer ti ga zamenjajo.. Ce je pa krneki, je pa vprasanje iz kje je uvoznik + ali je zaloga ali ni...

Vsaj take izkusnje sem imel, ko sem imel Xoro player... cakal 14 dni, da so ugotovili, da ni nic narobe.. dobil nazaj, nesel se enkrat, koncno ugotovili napako in mi dali nov player.. potem je imel tudi ta player po pol leta enako napako (napajalnik) in je spet trajalo 1 mesc, da so sanirali..

Docim, mi je pa guznil philips brivnik, je bilo pa v 3h dneh zrihtano..