Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Obujam temo. Ima še kdo izkušnje z njimi? Prvi vtis danes na sejmu zelo vredu, zanima me še kako je z montažo in okni samimi.
Citat:
Uporabnik EkoKaprica pravi:
Citat:
Obujam temo. Ima še kdo izkušnje z njimi? Prvi vtis danes na sejmu zelo vredu, zanima me še kako je z montažo in okni samimi.
Mi bomo vzeli okna pri njih. Midva sva e v vsakem pruimeru odločila za Rehau/Geneo profile in so nama ti dali ugodno ponudbo. tudi odzivnot je zaenkrat ok, nimamo pa še zmontiranih.
Citat:
Citat:
Uporabnik EkoKaprica pravi:
Citat:
Mi bomo vzeli okna pri njih. Midva sva e v vsakem pruimeru odločila za Rehau/Geneo profile in so nama ti dali ugodno ponudbo. tudi odzivnot je zaenkrat ok, nimamo pa še zmontiranih.
Mate že naročena? Kako to, da ste se odločili za Geneo? Vem da je baje boljši, ampak sedaj noro propagirajo Synego - neka vmesna rešitev med kvaliteto in ceno.
Pismo, meni se od sejma ni še nič oglasil.
Sicer sem se pa odločil, da bom verjetno letos menjal samo okna v kuhinji in dnevni sobi. Tako da bom verjetno vzel les/alu od M-Sora.
Citat:
Uporabnik pol3ni pravi:
Jaz sem jih vzel tukaj http://www.roletarstvo-bayer.si/ Delalo se je kot zimski vrt,lesena konstkrucija vmes okna.Zelo zadovoljen sploh pohvala monterjem.Natančni pri delu skratka tako kot mora biti.
Vprašaj še tuCitat:
Uporabnik Abomination1 pravi:
Tudi pri meni je treba menjati celotno "leseno" steno. Torej balkonska vrata + okno + polnilo pod oknom (mogoče fiksno steklo pod oknom). Sem iz CE.
Katera so dobra okna in firme ki jih ponujajo? Bil sem pri MIK in se mi zdi da me nekak hočejo okoli prinesti. Po ponudbo bom šel še na Termoglas, AJM in Stoparju.
Je kateri od njih ki jim okna še posebej izstopajo po kvaliteti? Recimo da denar za tole revščino ni problem, vseeno pa ga ni toliko, da bi imel kar panoramsko steno
kolk imam jaz izkušnje, so pri menjavi oken ključnega pomena monterji. Pri oknih niti ne more biti tolk razlike v kvaliteti, kot je lahko pri menjavi. Zato daj poudarek na kvaliteti menjave. Sem imel že več izvajalcev in samo eden me je prepričal, da so si zaslužili naziv mojstri monterji!!! Ahaa.. pa odločil sem se za njih, ker ni bilo nobenih poznanstev, pa od prjalov prjatli kolegi očetje...itd.Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Kaj pa vem, med boljšimi naj bi bili Termoglas, GVT, Satler, kolikor vem je tudi AJM ok.
Pri vseh je pa ključna montaža, eni imajo najete, eni svoje monterje, odloči se pač tisti ki plača.