Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vsaj 10 let ti ni trebe barvati, če pa imaš žilco pa jih pobarvaš tam na 5 let. Plastiko moraš tudi vzdrževati.
_________Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Pri nas se odločamo za menjavo oken. Odločamo se za PVC. Ima morda kdo kakšna priporočila za izvajalca. Zahteva je troslojna zasteklitev (tri stekla) in pa dvojno odpiranje za prezračevanje, klasičen kip in tisto ko okno malo izstopi iz okvirja. Ponudba rolet mora biti tudi zraven.
Trenutno bomo iskali ponudbe pri Satlerju, AJM in Secomu. Pozna še kdo kakšnega ugodnega ponudnika? Gre se pa za komplet hišo.
Pozdravljeni, njihova bela PVC okna imamo na hiši staršev že 8 let brez problema, pred 2 leti 5/6 prekatna troslojna ponovno naročili za taščo; izvedeno kot dogovorjeno brez vsakršnih problemov; ugodna cena glede na konkurenco tako da priporočam; glede odločitve PVC les pa je večna dilema - pri nas ponavadi prevladala cena -30% za PVC za kar bomo pač 2x na dan prezračevali.Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
jaz imam "rjava"-mahagonij in so po 8-ih letih enaka kot prvi dan, sicer sem na začetku bil tudi sam skeptičen, da mi bodo zbledela na soncu ampak se jim prav nič ne pozna, tako da priporočam IZDELOVALEC
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
Pozdravljeni, njihova bela PVC okna imamo na hiši staršev že 8 let brez problema, pred 2 leti 5/6 prekatna troslojna ponovno naročili za taščo; izvedeno kot dogovorjeno brez vsakršnih problemov; ugodna cena glede na konkurenco tako da priporočam; glede odločitve PVC les pa je večna dilema - pri nas ponavadi prevladala cena -30% za PVC za kar bomo pač 2x na dan prezračevali .Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
jaz imam "rjava"-mahagonij in so po 8-ih letih enaka kot prvi dan, sicer sem na začetku bil tudi sam skeptičen, da mi bodo zbledela na soncu ampak se jim prav nič ne pozna, tako da priporočam IZDELOVALEC
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
glede odločitve PVC les pa je večna dilema - pri nas ponavadi prevladala cena -30% za PVC za kar bomo pač 2x na dan prezračevali.