PVC okna

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Pri nas se odločamo za menjavo oken. Odločamo se za PVC. Ima morda kdo kakšna priporočila za izvajalca. Zahteva je troslojna zasteklitev (tri stekla) in pa dvojno odpiranje za prezračevanje, klasičen kip in tisto ko okno malo izstopi iz okvirja. Ponudba rolet mora biti tudi zraven.
Trenutno bomo iskali ponudbe pri Satlerju, AJM in Secomu. Pozna še kdo kakšnega ugodnega ponudnika? Gre se pa za komplet hišo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
Sicerv zasavju montirano pred kratkim 32 oken od secoma. Prvi vtis ni bil OK, po reklamaciji se vedno ne blestijo. Reklamacijo so prisli odpravljat na objekt ki je sicer brez elektrike se, v trdi temi brez reflektorjev in baterijskih svetilk. Vec imas napsiano na PSS

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Iz kje pa si? Od kolega fotr dela in montirajo okna. Če mi daš vse podatke ga lahko vprašam za ceno.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Aha, pol sva pa midva bliz :D. Ja glej bom jst mal vprašu kolega, ker oni majo to v BK. Ampak vem da k nam v Litijo pridejo, tko da ni problem it v Zasavje. Povej vsaj kolk maš oken, pa kakšne mere, pa kakšne zahteve imaš.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ajm mamo ze 8 let in ni bilo kakih presemecenj montiral karakas iz velenja

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Ne vem koliko si sam spreten...zaključna dela po vzidavi (montaži) oken bi ti svetoval, da narediš sam...sicer malo traja, je pa precej enostavno pa 100 % da bo dobro narejeno (zaključke delaš ali s knauf ploščo ali s stiodurjem..kubiš vogalnike, ter lepilo za knauf/stirodur..rabiš lopatico in gladilko...in je to to)

Ker okna imajo v povprečju vsi tam tam (beri: dobra)...ključni problem je ravno zaključna obdelava (vgradijo jih običjano tudi OK). In monterji se tudi zelo radi menjujejo, ker delo je precej težaško, plačano pa zelo na lahko.

Mi sami smo 2 x kupili od Slatin-a (Koroška) preko njihovega zastopnika Marko Verbič - območje Lj. (tako da direktnega stika s Slatin-on nismo imeli..je sosed kupoval direktno od njih, pa so bili dražji
confused-1.gif
).

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Še Element okna kontaktiraj...imajo kar nizke cene...

Oni so mi letos montirali okna. Lahko samo rečem, ko bi bil z vsemi izvajalci tako zadovoljen, bi bila gradnja hiše užitek in ne nočna mora.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Jap, res se trudijo. Jaz sem pred leti vzel Finstral pri Bukovec in co pa nisem tako zadovoljen, kasneje smo vzeli pri Element okna Geneo, pa so huda okna, super izdelava pa še montaža bila v nulo

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pred kratkim sem zbirala ponudbe za menjavo oken. Okno 170x150cm, dvodelno, trojno steklo, PVC alu + rolete in polica- cena 1300 € z vključenim 15% spomladanskim popustom. Za lesena+alu pa še višja cena, z denarjem iz ekosklada bi prišla na 1200€. A so nori?? Jaz sem pričakovala ceno okrog 1000€ max. Bo treba še malo pobrskat, upam, da najdem kaj cenejšega, ker tole se mi zdi too much. Menjaš dve okni pa si že na 3000€.

lp

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Trojna zasteklitev ti konkretno prida na teži... Bolje potem dvoslojna z boljšo obdelavo stekla, različni debelini stekla (ne 4 mm), večkomorni profil (7 ali več), ekološka vgradnja....
Ne vem sicer zate, ampak meni je 14 oken, 2 balkonskih vrat in vhodna vrata (protivlomna) prišlo 7600 EUR.
Vsa okna imajo 7komorni profil, debelejše zunanje steklo (6 ali 8 mm), boljšo obdelavo stikov stekla, rolete, nekaj žaluzij, brezstopenjsko odpiranje, zračenje, protivlomno okovje, eko montaža...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
eko montažo ti zmontirajo bio monterji , ki dihajo eko luft . okna so 100 % brez holesterola, brez dodanih maščob, sladkorja , konzervansov in arom. v komorah profila je eko zrak v prostoru med stekli pa bio plin

ne vem kaj ti tu ni jasno
evil.gif