Ja pac povem no...Zakaj bi se morali spokati iz table? Kaj pa pravica govora, pa spoštovanje drugih, pa woke in te scene?
Ne moreš v današnjem svetu strokovnjake z doktoratom na vseh področjih življenja (in več), ki razumejo in vedo, da je samo alternativna resnica, res prava resnica, kar spokat dol. Se zavedaš, kakšna izguba bi bila to za človeštvo. Pa to si ja fašist.
Včasih so take nalomili (večkrat), dokler niso ugotovili, da držijo jezik za zobmi. In tukaj lepo vidiš, kam nas je to pripeljalo.
Me zanima, če bi se lahko teh par, ki za vsako stvar v tej vojni iščejo opravičina in podobnosti z drugimi vojnami, faking spokali s table??
Ali bo dovolj, če se napiše, da če rus ne bi napadel, teh žrtev ne bi bilo (čeprav so bile v iraku in v vsaki drugi vojni)?
Beri še enkrat prvi stavek.
Imaš prav. Kar poglej v Rusiji, kam jo je pripeljalo.Enoumje je zafookano...
Kak to misliš? Če se pa v sosednji temi piše, da tisti mrtvi po ulicah niso mrtvi, ampak je to samo uprizorjeno s strani Ukrajincev.Dejstva so dejstva, alternativna je lahko samo njihova razlaga. There is no such thing as absolute truth...
Evo to so ljudje, ki pravijo, da so se nasi sami v jame zmetali...Glede Buče je preveč čudnih "dejstev"...
Ne razumeš. Oni nam to le servirajo alternativna dejstva, da nismo izgubljeni v enoumju.Zanimivo je, da je za naše putofile ukrajinski nacizem dejstvo, ruskega (Wagner group) ne zaznajo. Mučenje ruskih vojakov v ukrajinskem ujetništvu je dejstvo, ruskih zločinov ne zaznajo ali jih je treba še preiskati in dokazati. Ruskih žrtev tudi ne zaznajo, to so jih že morali Ukrajinci nastaviti.
Moram kar Mazzinija spet prilepit:
Miha Mazzini: Bolj si lažemo, manj nas je strah
"Gospod Mazzini, jaz nisem ovca kot vi, jaz sem raziskovalec," je rekel tako trdno prepričano in vzvišeno, kot bi sedel na svetilniku namesto na stolu enega tistih bifejev, ki se še vedno oklepajo lokalnih trgovin.siol.net
Putin je psihopat, o tem ni dvoma. Rusi so agresor, o tem ni dvoma.Me zanima, če bi se lahko teh par, ki za vsako stvar v tej vojni iščejo opravičina in podobnosti z drugimi vojnami, faking spokali s table??
Za ruse? Je ta konvencija brezveze ja.Dokler so eni in drugi v uniformah, jih kot vojne ujetnike ščiti Ženevska konvencija. Ali misliš, da je ta brez veze?