Putinova Rusija

B81

22. jul 2007
36.972
10.523
113
Me zanima, če bi se lahko teh par, ki za vsako stvar v tej vojni iščejo opravičina in podobnosti z drugimi vojnami, faking spokali s table??

Ali bo dovolj, če se napiše, da če rus ne bi napadel, teh žrtev ne bi bilo (čeprav so bile v iraku in v vsaki drugi vojni)?
Beri še enkrat prvi stavek.

sad

Guru
24. avg 2007
21.045
9.687
113
Zakaj bi se morali spokati iz table? Kaj pa pravica govora, pa spoštovanje drugih, pa woke in te scene?
Ne moreš v današnjem svetu strokovnjake z doktoratom na vseh področjih življenja (in več), ki razumejo in vedo, da je samo alternativna resnica, res prava resnica, kar spokat dol. Se zavedaš, kakšna izguba bi bila to za človeštvo. Pa to si ja fašist.
Včasih so take nalomili (večkrat), dokler niso ugotovili, da držijo jezik za zobmi. In tukaj lepo vidiš, kam nas je to pripeljalo.
:evil:

• Všeč mi je
Reactions: hermann

B81

22. jul 2007
36.972
10.523
113
Zakaj bi se morali spokati iz table? Kaj pa pravica govora, pa spoštovanje drugih, pa woke in te scene?
Ne moreš v današnjem svetu strokovnjake z doktoratom na vseh področjih življenja (in več), ki razumejo in vedo, da je samo alternativna resnica, res prava resnica, kar spokat dol. Se zavedaš, kakšna izguba bi bila to za človeštvo. Pa to si ja fašist.
Včasih so take nalomili (večkrat), dokler niso ugotovili, da držijo jezik za zobmi. In tukaj lepo vidiš, kam nas je to pripeljalo.
:evil:
Ja pac povem no... :D

I

Izbrisan uporabnik 474

Dejstva so dejstva, alternativna je lahko samo njihova razlaga. There is no such thing as absolute truth...

• Haha
Reactions: mosseero

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.013
10.757
113
kod Džej-Zija
Zanimivo je, da je za naše putofile ukrajinski nacizem dejstvo, ruskega (Wagner group) ne zaznajo. Mučenje ruskih vojakov v ukrajinskem ujetništvu je dejstvo, ruskih zločinov ne zaznajo ali jih je treba še preiskati in dokazati. Ruskih žrtev tudi ne zaznajo, to so jih že morali Ukrajinci nastaviti.

Moram kar Mazzinija spet prilepit:

sad

Guru
24. avg 2007
21.045
9.687
113
Zanimivo je, da je za naše putofile ukrajinski nacizem dejstvo, ruskega (Wagner group) ne zaznajo. Mučenje ruskih vojakov v ukrajinskem ujetništvu je dejstvo, ruskih zločinov ne zaznajo ali jih je treba še preiskati in dokazati. Ruskih žrtev tudi ne zaznajo, to so jih že morali Ukrajinci nastaviti.

Moram kar Mazzinija spet prilepit:
Ne razumeš. Oni nam to le servirajo alternativna dejstva, da nismo izgubljeni v enoumju.:cool:
Dejansko se jim moramo zahvaliti, saj smo po njihovi zaslugi razgledani in ne zabiti kot žeblji, kot so tisti, ki nimajo tega privilegija, da jim nekdo servira alternativno resnico.

PS: Sam moram rečt, da je funkcija ignoriraj uporabnika izjemno uporabna in je posledično ta tema spet berljiva. :aplauz:Čeprav me malo skrbi, da bom zapadel pod enoumje, ampak vsega pač ne moreš imeti... :eek:

• Všeč mi je
Reactions: B81 in mosseero

B81

22. jul 2007
36.972
10.523
113
Ukrajinci lahko v ukrajini pobijajo ruse, dokler rusi v ukrajini pobijajo ukrajince. Pac IMO no. Mislim smeli ne bi, ker bi se jim moralo sodit, ampak...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Dokler so eni in drugi v uniformah, jih kot vojne ujetnike ščiti Ženevska konvencija. Ali misliš, da je ta brez veze? :gorjaca: