Putin pride v Slovenijo?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
#Harasho

smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.319
7.345
113
On ga tudi gosti. Ker ne gre za uradni obisk je brezveze govoriti o nasi delegaciji. Se morejo tudi rusi strinjat s tem, da bo na pogovoru prisoten npr minister za gospodarstvo. Al kako si mislil to? Da ga povabijo na pietetni obisk, potem pa izza zaves skocijo in recejo "mi bi se tudi pogovarjali s teboj in tvojim osebjem"?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.557
1.157
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz

Totalno gnilo komentiranje in to mi plačujemo.

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bolje da ne veš. Širok je rekla "evo je" una iz terena se skoraj cmera in se ni sposobna pozanimati koliko je oddaljena KG do kapelice. Stric Google je opravljal delo.

Tole javljanje je bilo pa kot pri zjutranji kroniki na enki...
hysterical-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.978
6.211
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz

Totalno gnilo komentiranje in to mi plačujemo.

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bolje da ne veš. Širok je rekla "evo je" una iz terena se skoraj cmera in se ni sposobna pozanimati koliko je oddaljena KG do kapelice. Stric Google je opravljal delo.

Tole javljanje je bilo pa kot pri zjutranji kroniki na enki...
hysterical-1.gif

Sicer sem gledal sam, do himen toda takšen fiasko kot si je privoščila nacionalka ni vredno niti počenga groša.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ja eni komentarji so bilo malo zgrešeni hehe.....gre pa domov, choperji so nad kranjem.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
kot vsako leto, tudi tokrat: v najhujši vročini v srajci, kravati, suknjiču in dolgih hlačah. Vojaki še s kapami na glavi. Pa kaj smo mi zaena "civilizacija".

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.099
16.274
113
...ksz....

Bojda je Putin zaprosil za pogovor s Slakonjo za zaprtimi vrati...
evil.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.664
513
113
Ste videli novico na index.hr?
smile-1.gif

Baje je vse to bilo planirano samo zato ker imajo oni sedaj najbolj prometno obremenjen vikend
smile-1.gif
)

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Ja pa dobro, če Putin pride s 5 najmočnejšimi ministri, mi pa imamo potem neke levake poleg. Kdo je zdaj resen? Fail od obiska.

Druga ironija pa, da v 21. stoletju zapiramo pol slovenija za enega človeka. Očitno človeštvo še ni preseglo rimskih časov in ostalega.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Ste videli novico na index.hr?
smile-1.gif

Baje je vse to bilo planirano samo zato ker imajo oni sedaj najbolj prometno obremenjen vikend
smile-1.gif
)

Ja.
Pa so tega novinarji še Hrvati sesuli v nulo s komentarji.
V korist nas.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
Se tudi meni zdi tole za lase privlečeno. Zakaj je imel putin pet ministrov s seboj, ce na nasi strani ni bilo nikogar, se gospodarstveniki so ostal v KG na "krkini" zabavi.

Rtv: zakaj je morala imeti cel dan program v živo? A ni vseeno ce bi naredili vklop ob prihodu do kapelice (glede na to da niti letala s strani vrat niso smelo v zivo predvajati), pa potem se Žale. Tak pa neka celodnevna stidijska kolobocija.... Gledal maoo preden he prisel na vrsic in vrsic, pa potem se malo v zamiku pogledal prihod na brnik

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ali niso naši novinarji že cel teden opozarjali, da rusi zadevo jemljejo kot delovni sestanek, naši telengači pa kot šport?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.319
7.345
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Ja pa dobro, če Putin pride s 5 najmočnejšimi ministri, mi pa imamo potem neke levake poleg. Kdo je zdaj resen? Fail od obiska.

Druga ironija pa, da v 21. stoletju zapiramo pol slovenija za enega človeka. Očitno človeštvo še ni preseglo rimskih časov in ostalega.
Ok, poskusiva drugace. Ti nekoga povabis na obisk groba njegovih prednikov. Zgodi se, da je ta nekdo Janez Škrabec, ki je multimilijonar in gradi lesene hiše. Naključno imaš ti v lasti žago, ki posluje s pozitivno ničlo in bi bil vesel takega odjemalca kot je podjetje Janeza Škrabca. Ponavadi bi se naj obrnil preko svoje obrtne zbornice, ki pa je (ohjej), skregana z s podjetjem gospoda Škrabca in trenutno ne sklepajo novih poslov z njim.

Gospod Škrabec in ti se zavedata zapletene situacije, vendar živimo v svetu kjer vsaj pred grobom postojimo skupaj kljub morda različnim mnenjem in pogledom.

Gospod Škrabec pride na grob svojih prednikov, z njim pa pridejo še vodja nabave, vodja logistike in osebna asistentka.

-----------------------

Kaj se zgodi? Z gospodom Škrabcem gresta po slovesnosti na večerjo in nato on odide. In to je to. Ker če boš pred grobom oz po slovesnosti še ti pripeljal svojega glavnega prodajnika in vse skupaj spremenil v pogovore o poslu....no, Janez se bo verjetno počutil nategnjenega. Namreč tudi on ni pred grobom svojih prednikov pljuval po obrtni zbornici, ki ji pripadas.

Aja, tudi Putin ni omenjal EU in politike v govoru pred kapelico.

A zdej razumes al je potrebno narisat?

Fly

Guru
21. jul 2007
2.664
513
113
Po obcutku bi rekel da je sele zdele odletel. Je bil en zelo glasen avion skoraj brez luci.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
Ne, vsi štirje so že odleteli. Tale je bil zadnji, ta velik transportni. Putin je pa že precej daleč.