Pustni Krofi

pro12245

Pripravnik
12. jan 2011
83
1
8
Kje kupujete pustne krofe, oziroma kateri so najboljši?
sprasujem se.gif

lp

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Včeraj nam je firma častila krofe iz kavarne/hotela slon in bili so fenomenalni. Prejšnja leta pa so nam jih vozli iz gostilne Kukelj v Velikih Laščah in meni osebno so njihovi krofi še vedno top med vsemi
smile-1.gif
.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Vsi so mi všeč, razen , uni ta veliki, vemo , od kje, se mi je enkrat olje pocedilo iz ust , sem mislil bruhat, nikoli več, pa so lahko še tako znani.
ne-ne-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

žitovi obup suhi, ko da bi dobila stare dva dni (ista zgodba lansko leto)

slonovi mastni ko satan in dragi ko hudič
grin1.gif

leclercovi.... njami, pa tudi mercatorjevi so dobri

včeraj probala krof iz kamutove moke in pirinega (letos happy pek no go) in mi je bil kamutov še za spoznanje boljši kot pirin, sam spet mastno čist preveč. Se je prav videl pas maščobe na zunanjem delu krofa.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Benko14 pravi:
Črnuče, slaščičarna Rašica...top krofi zame

Morda malo premastni in predragi (1 eur komad), drugače pa tvojih pet minut al kaj so že. Mehki, rahli, nemastni, veliko sladkorja na vrhu. Enostavno odlični.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Vsako leto ista debata.

Ni jih čez 5minutk.

Mimogrede, spar ima ene v akciji zadnjih nekaj dni, žaganje v obliki krofa.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Bemu miša, da teli flancati pa meni nikoli niso bili všeč. Domači krofi so pa tudi specifika in se jih načeloma izogibam, ker potem so nekatere gospodinje hitro užaljene.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.175
113
blizu močvirne prestolnice
Naša mati dobre speče, niso taki kot so tukaj, kar se tiče krofov so najboljši topli, pa še velike ne dela. Sicer pa meni ni do takih stvari, čokolade al pa gumi bomboni, to je zakon.

urosw

Pripravnik
6. avg 2012
33
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...

žitovi obup suhi, ko da bi dobila stare dva dni (ista zgodba lansko leto)

slonovi mastni ko satan in dragi ko hudič
grin1.gif

leclercovi.... njami, pa tudi mercatorjevi so dobri

včeraj probala krof iz kamutove moke in pirinega (letos happy pek no go) in mi je bil kamutov še za spoznanje boljši kot pirin, sam spet mastno čist preveč. Se je prav videl pas maščobe na zunanjem delu krofa.

KJE,KJE,KJEEEEEEEEE
bonk.gif

Ja, HappyPek, me je čisto razočaral. A tako je pri nas. Nekaj gre dobro in super v promet a ukinejo, standardne zadeve pa ohranijo. Jaoo.

Morda kdo ve kje v Mbju bi se dalo dobiti pirine krofe? Mislim da razen HP, nobeden ni delal teh slastnih bombic.

Jaz pa se opravičujem a še vedno SO ENI in EDINI ter meni najljubši krofi, neizbežno povezani z nostalgijo, prihodi iz morja, ter občasnimi postanki ko smo zapuščali prijeten,topel ter zelen dom moje ljube tetke iz Zbilj in se vedno ustavili na tistem "saj veste kje" klancu. Ni ga leta, da ne bi 2x tja zavil. Ob vrnitvi z morja obavezno 2 (čoko in višnjev), ter jeseni (ista izbira)

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja v Lj je na Trubarjevi trgovina ZRNO DO ZRNA in v njej to prodajajo.
Sam niso niti mal podobni unim iz happy peka

drugače pa se malo pozanimat v teh bio zdravih štacunah, kjer imajo veganske izdelke

cerko

Pripravnik
9. maj 2012
278
0
16
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
leclercovi.... njami,...

se strinjam da so letos res dobri... sedaj že dvakrat v 3 dneh vzel leclercove in zelo zadovoljen... so sicer malo manjši, a toliko bolj slastni...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Leclercovi Kraljevi krofi so definitivno najboljši.... niso mastni, dobra marmelada in testo... enostavno najboljši.

urosw

Pripravnik
6. avg 2012
33
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Leclercovi Kraljevi krofi so definitivno najboljši.... niso mastni, dobra marmelada in testo... enostavno najboljši.

Hmmm, sounds interesting. Toliko da me je pritegnilo. Čeprav sem trmast in skoraj nočem posečt po drugih kot po pirinih. Pa še bojkotiral bi rad ind. ker so mi odvzeli te moje krofe v MBju. GOTOFI SO
smile-1.gif

Skratka..dovolj hvale okoli LEclerc krofov, da me zanima par zadev.
Torej prav tako mastno zreducirani kot pirini od HP, kjer na papirnati vrečki, razen malega fleka ni ostalo nič?
rahlo testo? da ni kot guma, ko uživaš
marmelada; meni naj naj ingridient krofa. Običajno jo zbezam ven, pa si mažem svojo domačo gor.
Sladkost? Jo je dosti/malo? Nimam rad onih krofov, kjer je več marmelade kot testa, da pol vse ven sili pa čez pol leta odkrijem flek od marmelade na tepihu, ali pa kje na steni
grin1.gif