Punto 2. gen.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
So imeli sploh abs, ali šele po faceliftu? Danes ves žalosten ugotovim, da ga sploh nimam.
grin1.gif
Fiat+Punto+2.jpg

Nazadnje urejeno:

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Pri puntu je itak toliko paketov opreme (glede na letnik, glede na motor, glede na ponudbo uvoznika (fresh na primer),...), da ko sem ga zavaroval, je agent komaj našel moj model LOL. Težko je točno reči kateri ima ABS in kateri ne. Active ga torej nima, S in SX tudi mislim da ne.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jedro ni važno, važen je tisti, ki je temo odprl in spraševal ali sploh imajo ABS. Ampak ko ponavadi se teme odvijajo čisto nekam drugam, na koncu pa se zaključi s kreganjem o tem kdo ima daljšega.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
KSZ

Pred sabo imam prospekt za Punto 2 iz leta 2000.
V opisu opreme je napisano, da je ABS serijski pri opremi Sporting in HGT. Pri vseh ostalih opremah (brez oznake, SX in ELX) pa je opcija za doplačilo.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Druga gen. ima malo več paketov opreme, jaz se spomnim še GO (ta je imel ABS, pa tudi več opreme), fresh in safe.
Predvidevam pa, da je veliko odvisno od uvoznika.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
V prospektu gre za standardne pakete opreme, ki pridejo iz tovarne in so dobavljivi daljše časovno obdobje (ponavadi do zamenjave modela ali vsaj facelifta). Nekatere tovarne imajo tudi prakso, da ob tem zamenjajo imena paketov. Punto 2 je že tak primer, ko so iz oznak S, SX, ELX... šli na oznake Dynamic, Active...
Specialni paketi, ki so sestavljeni za prodajne akcije na določenem tržišču in se prodajajo le neko določeno časovno obdobje pa ponavadi niso opisane v standardnih prospektih, oz. se zanje natisne v času akcije poseben prospekt.

Lahko se pa tudi motim
wink-1.gif