Punce nam boste pomagale odrast?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To ne, sicer pa lahko najprej ti odgovoriš.
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
kloško ima izkušnje z netom, seveda..vse dosedanje punce so imele različna imena, ampak zelo podobne priimke, največkrat .jpg
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nabildanega æapca še nisem videl.
smile-1.gif

Lej, sej kdo pa pravi, da Slovenet ni bad boy?
grims-1.gif

V čemu je problem, pikica?
grims-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Tud js ga nisem. Prej ksnga pretirano suhga.
Tak da dejansko ni problema, razen ta da je v moji blesavi betici en drug stric...in noce ven

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
ti odgovorim...ker me privlačijo bad guyi

Ni kaj lepa dekleta ljubijo barabe
frown-1.gif

Piki, čis tko kolkrat na teden te mora tip mal zvezat pa mal priklent na postlo, pa kake lisice uporabit, da je po tvojem okusu
sprasujem se.gif

Kakšen štrik bi znal tud jaz uporabit, pa kakšen selotejp čez usta se tud lohh zmenva, če hočeš bit vsake tolko časa mal "kaznovana".

Drugač pa vidim, da si kar idealna zame, sploh kadar je treba poskrbet, da kakšno žival pripravmo za našo prehrano. Glede na to, da imaš rada bad guye, bi verjetno znala dobr pomagat kakšenga zajca (ta kosmatga seveda) iz kože dat.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Ja res mi je smisel lajfa, da boge zajcke iz koze dajem. Evo oooogrooomen -, ki se ga ne da popravt za nasga fukfehtarja in odgovor za klosarja

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
A si ti slučajno vegetrjanka
shocked-1.gif

Jaz dam zajca iz kože, da ga pol popapcam ne iz kakšnega užitka. Je pa užitek zraven bit ko se prašiča spravlja v klobase, bržole, ... Pa tudi to se pol z užitkom zaužije.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Aja. To je nasplošno (pri nas - širše) budžola.
Bržole so pa kot nekakšen ajmoht iz jagnječjega (ali ovčjega) mesa.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Tak da dejansko ni problema, razen ta da je v moji blesavi betici en drug stric...in noce ven

Lej, to, da noče ven, je v bistvu iluzija, slika ...
wink-1.gif

Če pa ni pa ... A še nisi slišala, da lahko ob drugem človeku lažje pozabiš dragega?
evil.gif

Tisto, kar pa Slovenet govori o nekih lisicah so pa prispodobe za vajino možno bodoče življenje, namreč vsake tolko ga radi obiščejo taplavi in odpeljejo na kakšno masažo.
evil.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:

Lej, to, da noče ven, je v bistvu iluzija, slika ...
wink-1.gif

Če pa ni pa ... A še nisi slišala, da lahko ob drugem človeku lažje pozabiš dragega?
evil.gif

Tisto, kar pa Slovenet govori o nekih lisicah so pa prispodobe za vajino možno bodoče življenje, namreč vsake tolko ga radi obiščejo taplavi in odpeljejo na kakšno masažo.
evil.gif
Svašta človk doživi...
crazy1.gif