Ptuj

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
,..... ja ja ... brez wi-fi pa danes ne gre več. Buhnedaj, da bi mal okol pogledal.
Imam občutek, da se današnji turist pripelje na ogled nekega mesta, se usede v prvi kafič z wi-fi in tako raziskuje mesto.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Že samo evo iz glave...koliko pa je star Ptujski grad, kdo je notri živel, si ga je že kdo tukaj gor ogledal? Orfejev spomenik..kaj je to? Zakaj je tam? ....
Pišuka, to sem včasih vse vedel, ker smo v šoli vsako leto hodili poslušat teh zgodbic na grad. Pa sem že vse pozabil in me sploh ne zanima, morda zato ker je vse skupaj nepomembno.

Ravno v tem je fora. V šoli je bilo res vse drugo mnogokrat bolj pomembno oz. te določene infomracije niso nekako šokirale ali te presenetile. Sedaj ko malce bolj zrelo gledša na svet je pa stvar malce drugačna. Vsaj pri meni je tako. To sem jaz sam pri sebi s familijo čisto naključno "odkril", da me take informacije konec koncev pa dejansko ne da zanimajo ampak mi je všeč, če jih poznam. Kot rečeno. Nič hudega, če te okolje ker se gibaš/živiš popolnoma nič ne zanima. Avtorja očitno vsaj malce srbijo pete, vsaj kanček ga vleče ven iz lokala z wifijem, pogledat okolico
smile-1.gif

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Kako se vas je večino zapelo za nekaj...

Žal je taka doba, da je potrebno v vmesnem času tudi kaj narediti in v tem času pride prav tudi laptop pa wifi za odgovoriti par mailov in urediti nekaj nujnih stvari. V vmesnem času pa sem mislil, če ma kdo kakšen nasvet, ki ni 1. zanimivost na tripadvisorju.

Hvala vsem za predloge.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
No sam si ponudil izbiro, da bi si rad kaj ogledal ali pa se usedel v kafano. O nobenem delu oz. mobilni pisarni nisi govoril, to je drugačna zgodba. Kako to zgleda (mobilna pisarna - kjerkoli na poti si tudi če je tujina), pa verjami, da zelo dobro vem
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik lanos pravi:
,..... ja ja ... brez wi-fi pa danes ne gre več. Buhnedaj, da bi mal okol pogledal.
Imam občutek, da se današnji turist pripelje na ogled nekega mesta, se usede v prvi kafič z wi-fi in tako raziskuje mesto.

wifi danes, ko imamo mobilne podatke?
smile-1.gif

Ptuj? na grad naj gre, malo po mestu in k Ribiču na obed