Ptič?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
A ni štajerski slavček nekdo drug?
grims-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Aha. Potem očitno še začenja kariero, lahko upamo da ji bo uspelo. naščeperjenje tik pred odletom je normalno, še bolj pa, če takrat spusti kakec
wink-1.gif

Sicer pa - skorpy - lep posnetek, želim ti še več podobnih!

sem glih ekspert za te stvari
wink-1.gif

je pa ironija, da mi je mat danes rekla, da je menda nekdo včeraj spraševal na radiu veseljak, če je kdo videl to ptico. Čakam še mail, da zvem če je to res, ter da "lastniku" povem, da je letal okol. Danes ptiča nisem več videla, tako da je tudi ta možnost, da je že prispel "domov"

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Mislim da ta ptič uradno ne sme imeti lastnika - zdi se mi, da so zaščitene in jih moraš pustiti pri miru.

Aha, lahko pa ji ujameš kakšno miš...
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
[ Danes ptiča nisem več videla, tako da je tudi ta možnost, da je že prispel "domov"

Seveda ga nisi nič videla, če pa mu nisi odrezala niti najmanjšega kosa puranca ki si ga delala na žaru za svojga...

Treba nafojtrat, bo vsak dan čepel pa ahtal balkon da kaka miš ne vdari po steni v stanovanje.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

spet je postovka prišla na obisk, ampak tokrat mi je delovala boga
frown-1.gif
ko sem proti njej stegnila roko, je samo odpirala kljunček, odletela pa ni.

@oriolus: morda se tvoje besede uresničujejo
frown-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Njen izgled na prvem posnetku je kazal na anomalijo, ali v zdravju ali pa pri nesposobnosti prehranjevanja.

Naravna selekcija, žal.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Kakorkoli, jaz bi ptiču poskusil pomagati. Naravna selekcija gor ali dol, jebat ga .....

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Pokliči kak azil za divje živali; ta št. je za Muto:031 813 097 ..pridejo živali iskat tudi v Lj..
vsaj pokliči in vprašaj za nasvet..

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nismo samo enkrat vidli Štajerskega Orla, ko se je dvigal z gladine drave pa krapa imel v gobcu. Ne v kremplih, v gobcu.

Veš kaj ma zajec na hrbut ko leti? Orla. Štajerskega.

A na Štajerskem imajo ptiči gobce? Ker na Kranjskem imajo kljune...