Psička smrdi

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
enostavno postriži !

Ja kaj in koliko naj pa postrižem? Da bo nazadnje taka, kot tiste, ki jih ti tako vneto limaš v dotični kotiček?
shocked-1.gif

Ste pa tud face: nabavim naj novega psa, ki ne smrdi; in kam naj dam tega? Kakšnemu jagru za ustrelit?
crazy1.gif

Drugač je pa psica stara 6 let.

postriži kolikor gre na kratko .... sej je poletje , še manj ji bo vroče....dlaka pa tako hitro spet zraste !!
No "dotični kotiček" ti pa ne bom komentiral
smile-1.gif
Zakaj bi poleti strigel dolgodlakega psa? Da mu bo še bolj vroče?

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Ta vikend smo srečali enega prinašalca ob katerem sem se morala spomniti na to temo. Smo bili v Dobrovi in pride k moji psički en zlati prinašalec. Je zgledal dosti prijazen in ker je moja tudi takšna, sem pustila, da se malo igrata. Potem pa je bil čas za odhod in smo dali mojo v avto, casanova pa je seveda tudi želel skočit za njo v avto. Pri tem sem ga prijela za ovratnico, da mu slučajno ne bi uspelo. Potem pa, bog pomagaj, povoham roko in skoraj padem skupaj. Tak smrad, da me je skoraj pobralo. Nekje na poti smo se na srečo ustavili, da sem si lahko temeljito umila roke. Moja še nikoli ni videla šampona, pa nima kakšnega posebnega vonja, niti mokra ne, ampak tale pa ...
uf-1.gif

Zlati prinašalci majo probleme z alergijami pa hormoni.. Kolegica ma "zlatega prinašalca" ki so ga kupli seveda brez rodovnika in bogi pes je nonstop na dietah, drugač smrdi kot kuga.. Hormonsko ravnovesje so rekli pri veterinarju.. Pač poceni pes, pol pa je kar je..

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ja to vsi lastniki pravijo za svojega psa .. naš pa že ne smrdi ...
Dejstvo pa je da ima VSAK pes vonj, jasno ga ne zavohaš na prostem na 10 metrov, se pa lepo "čuti" vonj v zaprtih prostorih oz. sploh tam kejr se pes redno zadržuje (če ni v hiši pa v pesjaku). In vsi psi, ki so t.i. vodne pasme imajo precej izrazit in specifičen vonj, sploh ko so mokri.

Ne bom se prerekal s tabo.Pes je podoben psu, to res, a vsi NE smrdijo (nadalje v tvojem opisu drži, da mokri smrdijo, s tem se strinjam). Toda, samojed NE smrdi. Oziroma "smrdi" ravno toliko, ali pa še manj, kot človek. Ljudje smo si prav tako različni, nekateri smrdijo (ali pač "smrdijo") že takoj, ko se stuširajo (oz. oddajajo nek specifičen vonj), spet drugi tudi po dnevu brez vode ne (tako očitno, seveda). In k sreči so pasme, ki zaudarjajo BISTVENO manj, kot druge. Seveda to še ne pomeni, da dišijo ...

Ja, če še niste skontali, naša samojedka živi "in da haus" ...
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
In dem Haus!
Po vonju ne, po specifični barvi pa morda......
grin1.gif

p.s. brikete pa kar obdrž, ne rabim še te prtljage
tongue-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Aha, pa te mam !! Zakaj pa se kdaj ne ustaviš, zdej ko veš, da mamo specifično barvo ? Se bojiš, da bi me kdo ustrelil?
evil.gif

Tebi pa privoščim kaj boljšega, kot le brikete ... ampak sej veš, ne smem ...
grims-1.gif