Psi (hrup)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pošli mu anonimno pismo, da boš oba psa zastrupil.
Ob enem ga prosi da sam pokliče policijo zaradi grožnje.

Pa podpiši se "mesar"

Problem rešen. (če nebo haska, pa mu ponoči greš in poloviš oba cucka in ju odvlečeš v oddaljen azil, kjer ju nebo našel,
pri takem neodgovornem lastniku itak nimata dobrega živlenja)

Sicer pa ga prijavi (ti, prijatel, punca; več prijav...) da pretepa oba psa, da mu z balkona vidiš na dvorišče kako ju brca za brezveze....
evil.gif

Obvezno več prijav, potrebno bo kaka 2 tedna klicarit....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Tisti, ki si gradimo svoje stanovanje pač nekega keša ne moremo imeti, ker ves denar porabimo za to, da bomo enkrat na svojem. Država bi mogla pomagat takim kot sem jaz ne pa, da denar meče skozi okno in ga zapravlja za ciganijo in podobne bedarije.

A avto, motor, mobitele pa ni problem kupit pa vzdrževat?
cool-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
zastrupi jih, ne bo prvi primer.

Če bi tebe ki dobo bi kr tebe raje prej zastrupo ko pesa!!!! B.udala jedna!!!

kaj te pes ve da druge moti? lastnika te naj gre raje zastrupit se on nena da psov v bajto pa take fore

Zastrupljanje je obstajalo že pred kristusom, npr. nekaterim ženskam je to v krvi. To je eleganten način odstranjevanja nadloge. Kjer se pravica enega začne, tam se pravica drugega konča, primer, lajež je pravica oz. privilegij, dokler ne posega drugemu v pravico (do miru). Seveda lahko pokliče policijo ali pa glumijo TIS-a oz. Dalajlamo in "z malo sreče" dobi ku.ac v rit, kljub vsem nagradam. Če je sosed gluh za mirne pozive, potem sledi akcija, ne v smislu petard itd- to je otročje, temveč na eleganten način. Človk je vreden 500 al kolk bivših tolarjev, to je pokazala preteklost v sloveniji, pes je potemtakem vreden še manj, to dokazuje tudi zakonodaja.

PS: Ti bi mene dobo in zastrupo, a? Daj povej mi v kateri zafu.kan konc države moram prit?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Zastrupljanje je obstajalo že pred kristusom, npr. nekaterim ženskam je to v krvi. To je eleganten način odstranjevanja nadloge. Kjer se pravica enega začne, tam se pravica drugega konča, primer, lajež je pravica oz. privilegij, dokler ne posega drugemu v pravico (do miru). Seveda lahko pokliče policijo ali pa glumijo TIS-a oz. Dalajlamo in "z malo sreče" dobi ku.ac v rit, kljub vsem nagradam. Če je sosed gluh za mirne pozive, potem sledi akcija, ne v smislu petard itd- to je otročje, temveč na eleganten način. Človk je vreden 500 al kolk bivših tolarjev, to je pokazala preteklost v sloveniji, pes je potemtakem vreden še manj, to dokazuje tudi zakonodaja.

PS: Ti bi mene dobo in zastrupo, a? Daj povej mi v kateri zafu.kan konc države moram prit?

Ti si pa žešči momak a? Le totalni butci premišljujejo koliko je vredno eno življenje (pasje ali človeško) s stališča odškodnin. In le totalno neprilagojeni osebki predlagajo namerne uboje živali, kar je seveda v nasprotju z zakoni (oz. to opredeljejeta dva zakona, na osnovi katerih lahko fašeš 3 mesece zapora, pa tudi kazen je precej višja od tega, kar pišeš, saj je od 410€ do čez 41.000€).

Kaj misliš, koliko so vredni taki psi... http://24ur.com/novice/slovenija/psom-podelila-priznanja.html

Osebki kot si ti ste vredni veliko manj... probleme z nasiljem rešujejo le primitivci, a jih ne rešijo, saj se ponavadi spori le še povečajo. Sicer si pa še mulac, pa obstaja šansa, da se normaliziraš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
zastrupi jih, ne bo prvi primer.

Če bi tebe ki dobo bi kr tebe raje prej zastrupo ko pesa!!!! B.udala jedna!!!

kaj te pes ve da druge moti? lastnika te naj gre raje zastrupit se on nena da psov v bajto pa take fore

Kot pravnik, verjamem, da v resnici ne razmišljaš tako oz. je bil to le plod trenutne razdraženosti.
zmaga.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
tis,

glas razuma?
grin1.gif

Zakona mi ni potrebno brat.
smirk-1.gif

Zakaj mi govoriš, da sem bolan, če ne veš kaj hočem povedat. PES NI ENAKO ČLOVEK! To je urejeno v zakonu, človek je edini, ki mu pripada subjektiviteta in z njim poseben sklop pravic, pes je objekt, urejeno je sicer z zakonom, da mu pripada poseben položaj, bla bla...vse fino in prav, vendar ni enako, kot človek in zato tudi kazen ni enaka. Zato poberi tiste svoje poskuse moraliziranja in jih prodajaj komu drugemu - koliko je vredno življenje itd...ja, tudi to se tehta na sodišču!

Primer s sodišča; sosed sesedu brcne psa, slednji podleže poškodbam, storilec dobi kazen - položnica + tožba, plača majhno odškodnino in sosed kupi drugega psa, toliko o kazni. Najbolj bizarno je to, da je šlo za pasmo, imena nevem točno - zelo majhen "neškodljiv" pes, mislim da ima tazga Paris Hilton.

Tvoj zadnji odstavek je rezultat nerazumevanja oz. bolje nesporazuma. Jaz sem za "Dalajlama pristop", ampak če ne gre in če se odločim za svoj pristop, ki mi je dan že v genih, se ne sramujem, človeštvo je pač tako. V naravi močnejši ubije šibkejšega, z družbo smo to zadevo popravili in prepoved celo uzakonili. Moj namen bi kršil "le" zakon oz. norme - vrednote in moralo družbe, naravnega zakona pa ne. Lahko me obsodiš, vendar sodna praksa oz. kazen bo pokazala težo mojega dejanja, žal je tako.

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Nabavi si zračno puško pa vedno ko zalaja ga v gobec speči pa ni hudič, da čez 14 dni bota oba tiho. Samo tolko glej, da te sosed ne vidi pri tem početju.

Druga možnost pa je da spečeš dva čevapčiča pa daš v sredino malo cianida(če ga rabiš ti ga pošljem) pa bo mir.

Tretja možnost pa tak kotje nekdo zgoraj opisal, da vsak dan policijo gnjaviš, zaradi kaljenja mira po 22.00h

bonk.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Da... človek je po zakonodaji nekaj več kot pes in to je treba upoštevati, ko gre za življenje ali smrt. A po drugi strani je pes lastnina, ki je po zakonu in ustavi nedotakljiva.

Vendar ti ne razumeš, kar sem želel povedati... vsak [censored], ki misli, da cilj opravičuje sredstva je pač [censored] in opravičil ni. Ti je sedaj jasno? Sedaj se pa sam odloči, ali si za normalen pristop ali si pa eden tistih, katerim je cilj važnejši od vsega.

Meni je jasno, da ti v glavi marsičesa še nimaš počiščenega... in od tod izvirajo tvoje bedarije iz tvojega prejšnjega prispevka. Preberi vse še enkrat ali pa desetkrat in si razloži, da mešanja zakonov narave, zakonov države in morale ni prav najbolj inteligentno.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Tvoj zadnji odstavek je rezultat nerazumevanja oz. bolje nesporazuma. Jaz sem za "Dalajlama pristop", ampak če ne gre in če se odločim za svoj pristop, ki mi je dan že v genih, se ne sramujem, človeštvo je pač tako. V naravi močnejši ubije šibkejšega,
Človeku so se v času evolucije razvili možgani do te mere, da zna razumsko pretehtati in rešiti situacije kot je tale, tudi na malo bolj kompliciran način, ti pa bi zadevo rešil na način jamskega človeka, celo sam priznavaš, da mišljenja jamskega človeka ne presegaš oz. ga umsko nisi zmožen. To pač nekaj pove o tebi in tebi podobnim.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Seveda prvo po mirni diplomatski poti, tudi večkrat. Ampak včasih ti kaj drugega sploh ne preostane. Pes laja, pri opozorilu ti pa lastnik zagrozi da bo pse na tebe naščuval pa več ne bodo lajali, ko bodo grizli. Policija pride, naredi zapisnik in gre. Psi še vedno lajajo. Uživaj v svetu morale in pravičnosti.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Seveda prvo po mirni diplomatski poti, tudi večkrat. Ampak včasih ti kaj drugega sploh ne preostane.. Pes laja, pri opozorilu ti pa lastnik zagrozi da bo pse na tebe naščuval pa več ne bodo lajali, ko bodo grizli. Policija pride, naredi zapisnik in gre. Psi še vedno lajajo. Uživaj v svetu morale in pravičnosti.

Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:Jaz si sodobno družbo predstavljam kot tako, v kateri je dovljeno sovražiti, ampak zahtevano tolerirati.
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi: Ko zagovarjate takšne obračune stopate na stran zaostalih ljudi. Ljudi, ki po mentaliteti spadajo v kakšno manj razvito državo, kot je Slovenija. Če si kdo zasluži batin ste to VI!

Težave z odločanjem?

PS: Zadnja citata sta iz teme o homotih.
evil.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
timecop,

govorim o večih vidikih, katerih ti očitno nimaš pojma, potem mi pa očitaš zaplankanost.
bonk.gif

tis,

spet ne razumeš. Vsiljuješ mi besede, ki niso moje t.j drugi odstavek. Ti mi govoriš o sredstvih s katerimi skušam doseči cilj, vsiljuješ mi prepričanje, ki ni moje. Zatakni si to nekam, to si počel že v prejšnjem postu in ti ni uspelo.

Zadnji odstavek, enako tebi priporočam. Mešanje ni najbolj inteligentno, po vrhu tvoje nerazumevanje je škodljivo. Jaz govorim o dejstvih in razumevanju le teh, ti pa zavajaš, nesramnost pa taka!

Izpodbil sem vsa tvoja dejstva, z izjemo tega zadnjega drugega odstavka, katerega nisem trdil in je kvečejemu tvoj plod nerazumevanja. To si dokazal tudi s prejšnjim postom, ko si me označeval z mulacom(pa sva isti letnik!), pacientom itd...potem si pa napisal, DA, torej se strinjaš, vendar le z da, ostalo so pa kritike, ki si jih ti namislil in nimajo konkretne povezave z menoj.

Glede na to, da ne bova našla skupne besede, ker ti nisi sposoben razumevanja, je tole vse skupaj nesmiselno.
cheer.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Lol... s čim si ispodbil kako dejstvo? Preberi si vse, kar si napisal.
Zanimivo je, da te očitno vsi drugače razumemo, kot ti pišeš... zamisli se.

over&out

p.s.: iskreno dvomim, da sva isti letnik.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Če je možno ga polij z vodo ko laja nate.......mogoče se zdi neumna izjava....ampak sosedov pes je lajal cele noči brezzveze....pa ga je sosed sam ponoči prišel polit ...in tako parkrat,ko je videl da laja po nepotrebnem...drugače pa ne........zdaj je pa pes tiho.