Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če koga zanima koda za Sony Playstation 4 slim 1 TB + Gran Turismo Sport Limited edition iz 369 na 329, naj mi piše na zasebno. Koda velja za Mimovrste.
Rabil bi dva dualshock 4 kontrolerja (PS4 PRO) za ženo in hčerko, ki bi občasno igrali kakšne "družinske" igre skupaj z sinom in menoj pa me zanima, ali ima kdo "dualshock 4" kontrolerje z Aliexpress-a, ki so pol cenejši kot original. Ali je takšen kontroler OK za občasno igranje?
to je dobra cena, drugačepa bolha, pa kakšnega rabljenega, verjetno ni nič narobe s tem. Sam imam še dualshocke 3 stare za ps3, pa delajo kot prvi dan.
mi zna kdo svetovat kaj kupit od PS4... pojma nimam, če iskreno povem zakaj sploh gre pri vsej tej zadevi... tamali pa si želi za božička, rojstni dan, dedka mraza, miklavža
igral bi pa seveda Fortnite & Mincraft
če ne veš, potem eno najcenejšo osnovno varianto (ne pro), pa fajn je, da še imaš en igralni plošček poleg. In je to to. Poglej za kakšnimbundlom ko že ima skupaj igro ki jo iščeš.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.