Najbrž ne bom nikdar pozabil mislim da 9.2. 1999.Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
ksz...
Nikjer ne najdem teme, sigurno obstaja, glede celoletnih pnevmatik. Nekako se mi ne kupuje zimskih gum, ker ne vem, koliko časa bom avto še imel. Nisem neki dirkač, zato sem mnenja, da bi gume morale biti ustrezne. Kaj mislite?
Jaz imam že tretjo sezono Goodyear Vector 4Seasons, na dveh različnih avtih. Obnesejo se odlično, lahko si prebereš tudi review-e in boš videl da je večina pozitivnih. Poleti jih ne pobere toliko kot zimskih in niso tako glasne, pozimi pa brez problemov, tudi ko je bil žled in metre snega. Pa nisem človek ki bi šparal na gumah, da imam zato celoletne.
Ne pa poslušat nasvetov raznih negativcev, ki celoletne gume od daleč še videli niso, kaj šele da bi jo probali. In taki imajo največ povedati za čez njih. Pač brainwashing dobro deluje od gumarske industrije, v Kanadi ter nekaterih predelih USA npr. tudi lepo shajajo s celoletnimi gumami pa so precej bolj na hladnem kot mi.
Jaz z zastavo 101 na letnih sava exact (ja vem, kazen....)v Lj (30km). Od doma navzdol (500m)sem se prebijal v celega z zaletom, ker sem sneg dobival na havbo.
Pridem normalno v Lj, ker so bile ceste zjutraj ob 6 še precej prazne. Tam pa kmalu po 7 uri ljudje rinejo A4 s quatro pogonom in zimskimi gumami iz snega, ker je mislil da bo šlo v celega proti kurjemu tatu (20m od sedeža kpl.)
Kdo ugotovi razlog zakaj je audi obtičal?
Nazadnje urejeno: