prvi æevapi

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Softi, letos so bli prvi 2 januarja, drgač zadni pa ene 14 dni nazaj
smile-1.gif

Sedejo u tristo privatnih sporočil.

Bil bi cajt da nehaš dražit pa da spržimo ta pravi jedci eno pošteno žival. Ono na polako, da se iscedi, može i od 15 kila

lp D

a sta vidva s cbb neumorljivi kuharski par, al sem zajebal?

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
U bistvu ja. Midva sva mal čudna, sva bl tko, no sej veš. Pač rada kuhava in jeva, sej se nama vidi povprečna teža doktor znbanosti in še mal čez, ti sam povej kdaj ga damo na kolac, umes k se peče pa jest ene par florijev prteogam, da nam nau dolgcajt
smile-1.gif

lp D

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..dejta c cbb sestavt pogoje tega druženja.

moji pa so:
- da mi pokažeta nekaj morskega, akr bom potem sam lahko delal. če se le da brez kosti in dolgotrajnih priprav
- da udeležbo potrdi domobran, zomirp, notranjc, car, kameleon..mogoče se še akkega spomnim. definitivno z mulci, k so pridni..da mi ne zjebete gredice
- pa da domobran prnese cviček..no bizeljsko rdeče, al psoavsko rdeče..ne vem kako oni imenujejo svojo kislco. plačam, d ane bo nesporazum.
- sobota ali nedelja

če ne rata zrihtat kolac kmal, predlagam rostilj iozvedbo,

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Ni frke, se zmenmo, kolac lohk tud jest še kje staknem, Trajal bo vsaj en dan, kje dogovor naknadno, Zobatec, da vemo čigav je , je trenutno krizna situacija, je lovopust al lovostaj al koji k++++ že, u glavnem ne smen ga jet pobrat. Če bi me dobil lohk hebem iglasto žival
smile-1.gif

Mamo še nekaj mehkužcev na lagerju, mogoče, se zmenim za kakošno res frišno ribico, govorimo o morski izvedbi.
Definirat je treba kolik nas bo, pomnožimo vseskupaj z tekočo komponento in se lotimo zadeve. Pomoje bomo zelo trpeli. Kolac al pa roštilj, al pa krušna peč lohk tud pod sačem al pa peko, da nau zamere pri vseh govorečih področjih in veroizpovedih, zarad mene je lohk tud filan. Vem da se bomo mel luštn in bo fajn.

Povej kaj bomo naredili lignij al pa hobica ispod peke/sača, kralj živali umes pa kakšebn flori

Kameleon zate posebej slovenski prevod flori - florentinec- goveje zarebrnice glej temo https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/914353/an/0/page/0#914353

smile-1.gif

tako to zgleda, sam so bli mogoče za 250 gramov premajhni

lp D

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejmo se butnt na ZS.

jkolac rabim met original, se dela, sam emhanizem za vrtet še ni anrejen. pod peko lahko, sam nimamo pokrova. če imaš..lahko probamo. definitivno morsko. hobotnica full vzame, ampak lahko, če zraven pokažeš še kaj z lignji.

osebe se bodo preštele same. vieknd določimo ASAP.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kdaj povesta vidva oz vi. domobran ind ruščina potrdijo
kje..pri meni
kaj..neki morskega, brez kosti ali easy clean na brzino (da ma mekani pol novo znanje za vsak dan), neki mroskega special, pol pa rostilj..cevapi, pleske, rostbif, kremandli..al pa..jagnje. odvisno kok se mi rata potrudit in kdaj se dobimo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.671
113
domobran sploh še živ? Al je štemu pa se mu je stena na glavo
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.671
113
smile-1.gif
čist možno.....zanč se je lih hvalu da majo doma 2 skrivna betonska bunkerja

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Dva voza ustašev je pa res na "domačem" travniku. Ampak ker je požiralnik, dvomim, da bi se še kaj našlo.

Koliko vina bomo rabili? Ne rabiš nič plačat.

Ampak, ne vem, če je moj domač dovolj dober zate in gurmana cbb.

Ta vikend ne morem, ima krvoses službene obveznosti.

Včeraj sem roštiljal na tistem prenosnem žaru. In pogrešal kamin.
tongue-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

moji pa so:
- da mi pokažeta nekaj morskega, akr bom potem sam lahko delal. če se le da brez kosti in dolgotrajnih priprav
- da udeležbo potrdi domobran, zomirp, notranjc, car, kameleon..mogoče se še akkega spomnim. definitivno z mulci, k so pridni..da mi ne zjebete gredice
- pa da domobran prnese cviček..no bizeljsko rdeče, al psoavsko rdeče..ne vem kako oni imenujejo svojo kislco. plačam, d ane bo nesporazum.
- sobota ali nedelja

pozdrav.gif
I'm in. Mi pa bolj sobota diši.

Citat:
Uporabnik softi pravi:

moji pa so:
- sobota ali nedelja

Jaz prinesem čebulo
hysterical-1.gif
Jo vozim v avtu že 2 tedna.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Devil, kle ni blema, lohk tud štumfe dol potegnemo, splh pol k je gnila.

@ Notranjc, sobota obvezno, da si bomo vnedelo lohka rane lizal
smile-1.gif

Softi me bo samo obvestil koliko nas bo, da ga naučimo, nekaj domačega pod peko, da se nau matral.

S cbb sebova uskladila, ostale stvari pa po ZS, da nam naujo usega drugi pojedl
smile-1.gif

lp D

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Jebo vas vse. Tipkovnico mam čist poslinjeno. Doma bo takoj rostbeef padu na roštilj