prvi æevapi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Nevem kaj je kukala? Mamo pa tko da lah tud pečemo čevape gor na marmorni.......pač kotiček kjer zakurš pa ploščo gor počš....če pa ne rabš pa sam pokriješ pa se prase gor roštilja

Kamele0N

23. jul 2008
42.439
5.674
113
smile-1.gif

3x1 streha...šamot.......štrom je etak če je bajta 5m stran...voda tud....mamo une plehe da spuščaš pa dviguješ...pač odvisno kolk hočeš da ti prašiča kur
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.439
5.674
113
Bom prov vprašal fotra kolk je dal za šamot.......pa tud če je šamota za 1000eur.....je vse ostalo đabe.....ayde 1500eur...kje je šele do 3k
smile-1.gif

Brisalci čist lepo vrtijo.....še clo 2 brzini maš
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.439
5.674
113
Je pa res da je vse ročno delo.......naju dveh.....zato pa tud dimnik ne vleče dobr
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moram si ogledat kako je s tem mehanizmom.

šamot, tak in drgačen je bil 1400
les za ostrešje 400
strešniki 400
obroba, delo 450
neki ceglov, mal betona in železa..eto..3k cuzamen

Kamele0N

23. jul 2008
42.439
5.674
113
Velja dobiš slike v kratkem......v bistvu sem lih prejle pršu iz vikendice...jbga pa naslednjo nedeljo! Pa fotra bom vprašal kolk je kej skeširu.....je pa mensezdi 2000/2001 sezona bla to ( više manje) kar se cen materijala tiče

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Naj utripa PM. Prinesem čebulo
grin1.gif

Klasično slovensko, prineses zelenjavo da se mesa nažereš
evil.gif

Prinesi gajbo, te si zmagovalec.

haha..ni bilo na mestu, da to rečem, ker bi spet kdo reku čefur, pober se od koder si prišel..ampak ja...janez je janez

Dobro pa nič. Pa tako dobra bi bila domača čebula z vrta zraven avtoceste.
[censored] ga, bom pa sam požrl vse.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
softiæu!

Baje imaš nekega rolls roysa med grlili, pa me zanima kje si zadeve gledal in kupoval?

Naj zunaj zazdidamo tisto zadevo z raufankom aml naj kupim griletino ko se dol pokriva in vozi naokoli
na kolicah? Kaj je boljše? (grila nemislim nikamor vozit)

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Softi, letos so bli prvi 2 januarja, drgač zadni pa ene 14 dni nazaj
smile-1.gif

Sedejo u tristo privatnih sporočil.

Bil bi cajt da nehaš dražit pa da spržimo ta pravi jedci eno pošteno žival. Ono na polako, da se iscedi, može i od 15 kila

lp D

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
softiæu!

Baje imaš nekega rolls roysa med grlili, pa me zanima kje si zadeve gledal in kupoval?

Naj zunaj zazdidamo tisto zadevo z raufankom aml naj kupim griletino ko se dol pokriva in vozi naokoli
na kolicah? Kaj je boljše? (grila nemislim nikamor vozit)

spregledal sem temo.
če ne boš vozil, zidaj. je pa vprašanje kaj rabiš. za rostilj zidaj z betonskimi zidaki, ali polnim ceglom. za kolac isto, v kolikor mislis nalagat. če pa bi kot 'ta spodnji', k naložijo, razbelijo, pol pa sam not fliknejo pa rabis samot, pa vse zaprto. jaz imam vse iz samota, ampak zarad rostilj ideje so vrata po dolgem, ne po sirokem. če gledaš žival. to pomeni, da so večje izgube, ampak verjamem, da bo šlo.
sam še zgruntam kako narest vrata in pa vso mehaniko, da bo pod rostiljem, da ne bo se tam vlekl.
slik nimamnbenih, pa se prpopat ne znam.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Stari ma gril za dobrega petstotaka, ta ki se dol pokriva, amperiški stil, lahko not zakuriš prav, lahko
na plin, imaš ploščo, ali pa mrežo, pol dva nadstropja za shranjevanje da ostane toplo, termometer
na pokrovu in miljon nekih fint ki jih niti ne uporablja. Zdaj v osnovi ga starc hvali, kuri ga res vsak jeben vikend,
če ne v petek pa v nedeljo. On ga hvali, ampak jaz vseeno nekak mislim da če žar zazidam, bo to to.

Cena je pa nekje tu-tu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
danes padejo cetrti. s pljucno zraven. me je cdd zdrazil.

je pa fino k ni roštilj ampak rostiljhaus..dežuje, grmi, seva..mekani peče in se mu jebe.

Kamele0N

23. jul 2008
42.439
5.674
113
Ta vikned ne bo nč še s slikami....grdo vreme ne da se mi gor
frown-1.gif