prva redna zaposlitev

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
cel čas se sprašujem samo: kako za boga boš ti delu če še prošnje ne znaš poslat pa maš 7. stopnjo!?!?!?!?!?

matr a boš šefa za rokco držu? pamet solil praktično pa nč?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kaj pa ce recimo posljem email na xyz podjetje, ki recimo nima oglasa za job in preprosto probam, ce bi mogoce potrebovali koga z mojim znanjem?

pac... na kadrovsko, s prosnjo oz. ponudbo + CVjem, pa da vidimo kaj bo?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
cel čas se sprašujem samo: kako za boga boš ti delu če še prošnje ne znaš poslat pa maš 7. stopnjo!?!?!?!?!?

a to na mene leti? ah ne skrbi, sem pismen, znam napisat prosnjo. lahko ti se kaksno basen napisem.
ne skodi pa vprasat na takem forumu, kjer so sigurno ljudje, ki so to pred kratkim dali skoz, kaj so jim svetovali, itd. zakaj bi toplo vodo odkrivali?

Nazadnje urejeno:

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

matr a boš šefa za rokco držu? pamet solil praktično pa nč?

danes je VII. stopnja kot včasih 3. poklicna šola
grims-1.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Samo nekaj bi rad pripomnil (je nekdo že napisal), sramota je to, da v današnjem času v letu 2010 moraš pošiljat CV po pošti. Vsako podjetje, privatnik itd ima e-mail, zakaj potem pošta izpred 100 letih

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:

Življenjepis pa se napiše kratko in jedrnato... Pa recimo napiši da imaš ogromno volje in energije, ki bi jo rad preusmeril v delovne uspehe, ki jih lahko sedaj s pridobljeno izobrazbo realiziraš...

A je že kdo v prošnjo napisal, da je leno pezde, ki bi rado hodilo na šiht srfat po internetu pa kavico pit? A mar res še padajo na te že v jugi znucane floskule?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.166
1.953
113
Emona / Carnium
With all due respect, če se boš pri iskanju zaposlitve preveč "obesil" na izobrazbo, si boš po mojih izkušnjah (cca 15 let starih
smirk-1.gif
).
Sicer pa ti ne zavidam področja dela...it's hell out there
evil.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Trajanje zaposlitve Določen čas, 12 mesecev
Kaj pa potem brca v rit?

Delovne izkušnje 2 leti
odpadeš, če jih nimaš

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
konkurenca je itak vsepovsod huda. hah, smesno... sicer nisem vec sportnik (delam sicer nekaj na tem, da pridem nazaj not
grin1.gif
). skodi ne, ce omenim v "moji ponudbi".

mistique

Guru
16. jun 2009
14.166
1.953
113
Emona / Carnium
Ah, še nekaj sem pozabil. Danes vsi pričakujejo nekakšne reference. Imej jih. Z dobro idejo daleč prideš v svetu marketinga
wink-1.gif

OFF: Tisto glede športa pa je tako, da pravijo, da so športniki disciplinirani, urejeni, točni ipd. Jaz pravim, da ga radi pijejo in da kadijo
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
kaj pa ce recimo posljem email na xyz podjetje, ki recimo nima oglasa za job in preprosto probam, ce bi mogoce potrebovali koga z mojim znanjem?

pac... na kadrovsko, s prosnjo oz. ponudbo + CVjem, pa da vidimo kaj bo?

Definitivno, jaz tako delam. Prav veliko razpisov za mojo izobrazbo ni bilo (razen na drugem koncu slovenije, kamor pa se z mojo kanto ne morem voziti, selitev pa ne pride v poštev), tako da sem pač v radiusu 70 km od doma poslal vsem ponudbo za delo..... sem celo nekaj odgovorov dobil, žal vsi negativni, so pa nekateri shranili prošnjo, morda pa me v primeru potreb kdo kontaktira.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.519
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
tvoj stavek je brca v temo. Če je kadrovnik dober hitro spozna tvoje lastnosti in odličen dokaz za to sem jaz. Prvo delo je bilo v eni veliki multinacionalki in to brez izkušenj vez ali kaj podobnega!

Mcdonald's ne steje :p

P.S. Sem sam delal tam tko da naus uzaljen
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Hehe.....tipično...zdei pa sam še na krof pa kavo ke hodš
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.519
113
mnja sej tud druge stvari popapam tam :p

Sem pa s 16imi zacel tam tko da ne se norca delat
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.662
3.167
113
v lokalni ostariji
alexx: na forumih ti bo 100 ljudji povedal 100 različnih zgodb... 100% zgodbe o uspehu ni.

prijavljaj se na vse, kar diši po tvojem fohu ali karkoli takega kar bi eventuelno še delal. ko enkrat imaš službo jo lažje zamenjaš!!!! sam ne jamrat piši prošnje, ponudbe... to da si ali nisi športnik to noben ne prebira. gleda se: izkušnje, izobrazba, kraj bivanja, starost predlogi za izboljšave...