Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V lidlu imajo v akciji prvo pomoč, pa bi si jo kupil pa me zanima je to taka, kot jo zahtevajo naši policisti?
Oznako ima DIN 13 164, cena pa je 6,49 evrov.
Kdo bi vedel? Pomojem tolko levi niso, da bi prodajali neuporabno zadevo ampak nikoli ne veš.
Pojdi v trgovino sčekirat in poročaj. Pravilnik imaš tule. Kasneje je prišla še sprememba datuma od katerega morajo to škatlo imeti vsa vozila (datum je itak že mimo)
Sumljiv je že tisti križ, ki ga lahko razumeš kot oznako organizacije Rdeči križ, kar je po pravilniku prepovedano
Potem so tule še dimenzije, ki so tudi natančno predpisane... Dvomim, da ti bo kdo na TP znal odgovorit na vprašanje ali komplet iz trgovine X ustreza ali ne. Razen če ga prineseš s seboj.
info iz tehničnih. ČE je znotraj trda škatla, ki ščiti vsebino pred zunanjimi vplivi in je v škatlji vse kar predpisuje zakon je ta prva pomoč ok. Torej jo grem v ponedeljek pogledat. A mi lahko nekdo napiše, koliko stane prva pomoč od Tosame?
sem bil v lidlu in je stvar taka. To se na novo napolni obstoječa prva pomoč. Zdaj pa vprašanje. Se lahko to napolni oz. nadomesti v staro škatlo od prve pomoči al ima v tej banana republjik tut plastika datum uporabe?
Zakaj bi plačal več, če lahko čisto letgalno manj? A veš če bi v naši državi bilo vse tako kot v razviti evropi, tega vprašanja že v osnovi ne bi bilo!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.