Prva pomoč

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
V lidlu imajo v akciji prvo pomoč, pa bi si jo kupil pa me zanima je to taka, kot jo zahtevajo naši policisti?
Oznako ima DIN 13 164, cena pa je 6,49 evrov.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
od ponedeljka. Sam me pa zanima a je prava al ne, da ne denar stran mečem in zraven dobim še kako kazen.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Kdo bi vedel? Pomojem tolko levi niso, da bi prodajali neuporabno zadevo ampak nikoli ne veš.

Pojdi v trgovino sčekirat in poročaj. Pravilnik imaš tule. Kasneje je prišla še sprememba datuma od katerega morajo to škatlo imeti vsa vozila (datum je itak že mimo)

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
To je to?

Sumljiv je že tisti križ, ki ga lahko razumeš kot oznako organizacije Rdeči križ, kar je po pravilniku prepovedano
bonk.gif

Potem so tule še dimenzije, ki so tudi natančno predpisane... Dvomim, da ti bo kdo na TP znal odgovorit na vprašanje ali komplet iz trgovine X ustreza ali ne. Razen če ga prineseš s seboj.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pomoje DIN standardi niso važni, važno je da je PP naredila Tosama
grims-1.gif

a niso spreminjali uredbe, da mora biti škatla PP točno določenih dimenzij?
ne pa kaj mora biti notri
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
info iz tehničnih. ČE je znotraj trda škatla, ki ščiti vsebino pred zunanjimi vplivi in je v škatlji vse kar predpisuje zakon je ta prva pomoč ok. Torej jo grem v ponedeljek pogledat. A mi lahko nekdo napiše, koliko stane prva pomoč od Tosame?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem bil v lidlu in je stvar taka. To se na novo napolni obstoječa prva pomoč. Zdaj pa vprašanje. Se lahko to napolni oz. nadomesti v staro škatlo od prve pomoči al ima v tej banana republjik tut plastika datum uporabe?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Zakaj bi plačal več, če lahko čisto letgalno manj? A veš če bi v naši državi bilo vse tako kot v razviti evropi, tega vprašanja že v osnovi ne bi bilo!

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Glede teh prvih pomoči in datumov......................me res zanima ,če bi jo kdo sploh ven potegnu ,ko bi blo nujno???

Večina bi vzela najprej gsm v roke in klicali rešilca.