Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
In vse to za 7,8€ v Eurotonu ali kje drugje ob kakšni akcijski ceni še ceneje. S pretečenimi povoji krasno spoliram krom in aluminij na kolesu
Citat:
[10eur + DDV pride KOMPLET obvezne opreme... prva pomoč, trikotnik ter žarnice (h7 ali h4)
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
[10eur + DDV pride KOMPLET obvezne opreme... prva pomoč, trikotnik ter žarnice (h7 ali h4)
Ena neumesna: meni nikoli ne bo jasno, zakaj proizvajalci dajo H7 ali H4 kot rezervne žarnice novim vozilom, ki imajo xenon/bixenon/LED žaromete?
Kaj naj jih pa vtaknem? Ko pregori xenon žarnica, lahko pridem na servis in v roki držim H7 in rečem. če mi jo lahko zamenjajo, saj kot uporabnik niti dostopa nimam do žarnic, sicer bi jo sam zamenjal?
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Ena neumesna: meni nikoli ne bo jasno, zakaj proizvajalci dajo H7 ali H4 kot rezervne žarnice novim vozilom, ki imajo xenon/bixenon/LED žaromete?
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
proizvajalci ti ne dajo nobenih rezervnih žarnic, da ti jih avtohiša. tem se pa jebe kaj so ti not dali. pakete imajo kupljene enake za vse.
Citat:
Spoštovani,
ponovno se vam zahvaljujemo za vaše sporočilo in interes za naše podjetje. V nadaljevanju vam sporočamo ugotovitve, katere smo prejeli s pristojnega oddelka.
Zadevo smo preučili in bi vam želeli sporočiti, da je prva pomoč po DIN standardu ustrezna za privatno uporabo, žal pa ne ustreza slovenskim predpisom o obvezni opremi v vozilih, ki so objavljeni v uradnih listih.
Zadovoljstvo naših strank postavljamo na prvo mesto, zato v kolikor iz kakršnegakoli razloga z izdelkom niste zadovoljni, vam v roku 2 mesecev od dneva nakupa zagotavljamo vračilo kupnine, seveda s predložitvijo računa. Za vse nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo in vas hkrati vljudno prosimo za razumevanje.
S spoštovanjem,
Hofer trgovina d.o.o.
Oddelek za informacije in pomoč strankam
Customer Service Department